keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hyvä fiilis!

Meillä on maailman hienoin halli! Tiistaina oli ensimmäiset treenit uudessa hallissa ja voi jeesus, että se on mahtava! Ihan höpelönä tilaa! Uljas ja upea! Talvikauden meitä koutsaa Mikkasen Ira ja oikein mukavat treenit vetikin. Alla on jotain sinnepäin treenipiirros.



Rapen kanssa tehtiin pakkovalssi (2), saksalainen tai pakkovalssi (9), saksalainen tai pakkovalssi (11). Ysin kulki pakkovalssilla paljon kovempaa ja se oli miusta paljon mukavampi tehdä. Ykstoista oli güntterillä parempi. Saksalaisia Ira kuulemma teettää miulla jatkossa, jotta opin tekemään ne rohkeammin, nyt oli turhan varmistelevaa menoa. Tiedossa on siis mukavuusalueelta poistumista. Mikäs siinä. Rape kulki hyvin ja kaikkinensa oli niin mukava fiilis, että piti illalla vallan kisoihin ilmoittautua. Saa nähdä jaksaako niihin ihan lähteäkin.

Nuuskutin on käynyt taas pari kertaa Helillä hieronnassa, kun luppakorva liukasteli pellolla siihen malliin, että meni lihakset jumiin. Viimeksi Nuuskutin koki olevansa varmaan jo Helin Day Spassa, kun tarjolla oli hieronnan lisäksi myös pitsaa. Nuuskulla on taito saada haluamansa, ja Nuuskuhan halusi, että Heli haluaa antaa sille eväspitsansa... Ja kukapa meripihkaisia silmiä voisi vastustaa, ei kukaan. Puuttui vain kurkut silmiltä, niin kauneushoitolapäivä olisi ollut täydellinen ;)

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Näyttääpä isolta hallilta :O

Varmaan aivan mahtavaa treenata talvella tuolla.:)

Heidi kirjoitti...

Ei pelkästään näytä isolta vaan myös on :)