keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hyvät liidot

Eilen liito-orava oli oikein vauhdissaan. Rapelolla oli hirveän hyvä fiilis, niin hyvä, että varaslähdön makua leijui ilmassa. Rapsun kanssa tehtiin treeniä 22 esteelle saakka, koska pelkäsin viikonloppuna vammautuneen nilkkapohjeyhdistelmäni (siis jalan...) hajoavan liian hurjassa treenissä.

 

Alussa Rapsukka koetti kaartaa sylivekkivalssin (2) jälkeen selkäni taakse, koska valuin kuin jääpuikko helteellä. Ihan oli holtitonta liikehdintää, mutta parani hieman toistoissa. Neloselle Rapsu irtosi hirmuisen kauniisti ja saksalainen (6) osoittautui paremmaksi kuin valssi (5-6), koska valssilla Rapelo sinkosi kohtii aata ja tuli muurista (5) ohi. Valssi keppien (8) aloitukseen oli hankala sijoittaa ja aloittaa, mutta toimi hyvin silloin kun sen osasin siihen tehdä. Valssi ja persjättö eli jaakotus (9) oli toimivampi kuin pelkkä valssi, koska valssilla peitin aan Rapsun näkökentästä ja sain Rapen hypylle (23), paitsi jos osasin valuttaa valssia sopivasti mitä en oikein osannut. Persjättö (13-14), veto (16) ja persjättö (19-20) loppuun.

Oikein oli mukavat treenit, ei niin vaikeat, etteikö olisi onnistumisen tunteita saanut, mutta ei niin helpotkaan, että kuvittelisi jotain osaavansa. Rapsutin jaksoi kuumuudesta huolimatta työskennellä hyvällä sykkeellä eli ilmeisesti otus alkaa sopeutua kelien lämpenemiseen.

Ei kommentteja: