keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Vähän ruosteessa

Eilen oltiin pitkästä aikaa liitohommissa. Tosin hitusen epäilytti treeneihin lähteä, kun koko päivä oli mennyt enempi tai vähempi penkin alle; puhelimen uitin teemukissa, kotiavaimet unohdin sisälle, myöhästelin sujuvasti joka paikasta, ajelin ajatuksissani harhaan ja oravankin tapoin. Hirveästi en itseltäni treeneissä odottanut ja Rapsultakin lähinnä hyvää fiilistä, kun eihän me oikein olla treenimään päästy. Odotukset täyttyivät hyvin, Rapsulin kanssa oli mahtia kipitellä.

Rata oli mukaelma vähän sitä sun tätä ja Rapelo kulki oikein kivasti. Minulla oli rytmitys enemmän kuin vähän hakusessa ja tein turhan vahvoja rytminmuutoksia, joihin Rapeliini reagoi herkästi. Pyörityksissä oma hahmotus oli heikkoa ja joka kerta meinasin juosta erään hypyn siivekkeeseen, ihan joka kerta vaikka oikein keskityin, että en juoksisi. Se oli melko hassua, kun eihän minun sen siivekkeen suuntaan missään vaiheessa ollut edes aikomus liikkua, mutta sieltä itseni aina löysin. Onneksi Rapsu ei mokiini takertunut vaan pisteli hienosti eteenpäin. Vaikea kohta Rapsulle oli itsenäisesti kepeiltä pimeään putkeen hakeutuminen, jotenkin se ei putkea alussa hahmottanut ollenkaan, mutta kun pilkottiin kohta osiin, saatiin siihen monta monituista hienoa onnistumista. Vaikka eritavoin suoritettavat putket ovat kuuluneet yleensä Rapsun vahvuuksiin, pitäisi niitäkin muistaa ylläpitää ja se on näköjään jäänyt luvattoman heikolle. Muissa radan kohdissa Hapsutuksella ei ollut ongelmia ja yllätyksekseni se haki mutkaputken uumenissa olleen pöydänkin putken sijaan, oho!

Nuuskun tokoista en kehtaa edes kirjoittaa. Olevinaan on ollut niin paljon kaikkea muuta, että ei olla olohuonetta pidemmälle treenaamaan menty ja se ei tässä vaiheessa riitä, ei. Mutta nyt Nupsulla olisi kunnossa kaikki muu paitsi mielenrauha pitkäkestoisessa seuraamisessa. Nupalla alkaa seuraamisessa melko nopeasti palaa käämi ja silloin edistystä ilmenee, ei oikein paikka pysy.

Muuten ei olla puuhailtu ihmeempiä. Metsässä on samottu Topin & Viirun kera ja Zorron kanssa sekä kuunneltu hanhien kvaaksutusta.

Ei kommentteja: