perjantai 23. syyskuuta 2011

Ahneet huollossa

Viikon ohjelmaan on kuulunut metsälenkit (kokokohtana heppojen tapaaminen) ja lihashuolto. Sinänsä noiden lihashuoltoon vieminen tuntui lähinnä koomiselta, kun eihän me olla mitään mainittavaa aikoihin oikeasti treenattu, mutta onpahan nyt ainakin puitteet kunnossa ;)

Nuuskuttimella oli triggerpiste pitkissä selkälihaksissa, siinä perinteisessä kohdassa missä sillä jotain on, jos jotain on ollakseen. Siihen laitettiin hitusen mikrovirtaa ja ensi viikolla jatketaan. Muutoin Höpönasseri oli hyvässä kuosissa ja kinkut saivat kehuja olemassa olostaan. Potkaa on käytetty, sen huomaa lihasmassasta.

Rapsuli puolestaan jatkoi kumikanalinjaansa eikä siinä ollut mitään hierottavaa. Rapsulin karvapeitteen kiilto herätti huomiota ja huomasin siinä sitten itsekin, että Rapen turkki on parantunut kesästä huimasti. Eihän sillä tällä hetkellä kaljuutta ole, sen olen minäkin hoksannut, mutta nyt havaitsin, että onpas tosiaan kiiltävä karva. Onhan se nappaillut turkkinsa hoivaksi lisäravinnetta jos toistakin, joten olisi kumma, jos se ei näkyisi.

Molempien käytös hieronnassa puolestaan... nooh, Heli totesi, että miten nämä onkin aina näin ahneita. Molemmat tapittivat kirsut vipattaen hyllylle, jossa oli muutamia kuivanappuloita. Nuusku koetti kiristää niitä itselleen, Rapsu varastaa. Ihan mahdottomia elukoita, joka kerta sama homma. Ja aina niiden pohjaton ahneus jaksaa hämmästyttää muita, mutta onhan se hienoa olla hyvä jossain!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Topikin oli tänään Helin tykönä mutta eipä tullut kehuja karvasta eikä lihaksistakaan... Miksiköhän? Topi käy nykyään tosi mielellään hieronnassa, ja jopa ihan oma-aloitteisesti pötkähtää Helin viereen. Selvästi näkyy, miten käsittely parantaa sen oloa:) Huonosta käytöksestä huolehtii Viiru-turisti, joka Topin hieronnan aikana ehtii tutkia ja varastaa vaikka miten paljon.

Heidi kirjoitti...

Viiru voisi joskus varastaa kaikki namit nurkista, niin N ja R vaikuttaisivat sivistyneemmiltä. Jotenkin noloa, että tyypit on päät roskiksessa ja kuonot taskussa...