sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Edustustehtävissä

Mikäpäs olisikaan kunniakkaampaa puuhaa kuin edustaa rotuaan noutajapäivässä. Nuusku, Rapsu ja Josi saivat olla ihmisten ihailun, rapsutusten ja kyselyjen kohteena, ja erinomaisesti tehtävässään onnistuivat. Mitä nyt N ja R antoivat hieman huiputtavan kuvan maailman leppoisimmista koirista ja yritinkin selitellä, että ei ne noin tuossa hiekalla reporankana retkottaisi, jos niillä ei olisi aivotyöskentelyä vastapainona. Rapsu itseasiassa käpertyi kerälle ja otti nokoset keskellä urheilukenttää vaikka ympärillä viipotti ihmistä ja koiraa, match show pyöri ja kuulutukset pauhasivat.

Edustustehtävien lisäksi Nuusku pääsi mallikoiraksi lajiesittelyjen mejänäytökseen ja se meni ehkä vähemmän mallikkaasti, mutta en usko yleisön sitä tajunneen ;) Näytösjälki on lyhyt tuore jälki vedettynä hiekkakentän laitaan. Nuuskuhan ei ole tuoretta jälkeä juuri jäljestänyt (minusta se on jonninjoutavaa puuhaa...) ja lisäksi tuuli painoi jälkeä sivuun. Kaiken järjen vastainen viritys, mutta eipä siinä oikein muutakaan paikkaa ollut. No, yleisö näki jäljestävän koiran valjaissa, ja jos yleisö olisi tajunnut enemmän, olisi se huomannut, että otus olisi halunnut painua tuulen painaman jäljen perässä pusikkoon ja kulki jäljellä lähinnä ohjattuna... Nuuskuli onnistui kuitenkin vakuuttamaan katsojat :)

Edustustehtäviä seurasi mukavat huvit sillä lähdettiin Josin kanssa metsälenkille. Kovasti Josi yritti tyttöjä liehitellä ja Rapsu välillä hippaa juoksikin, mutta Nuusku vilautteli hanakasti kulmahammasta peräpäätään lähestyvälle urholle. Kivaa oli ja suolammesta tarttui kaikille mukaan hieno mutakuorrutus.

Muutoin ei olla tehty ihmeempiä. Sieni- ja marjareissuilla käytiin ja Nuusku innostui natustelemaan sieniä vähän turhan innokkaasti. Rapsu puolestaan ahnehti puolukkaa julmetusti :)

Ei kommentteja: