perjantai 17. joulukuuta 2010

Ahdistuneisiin anaaleihin ammennetaan antibioottia

Joulukuun alussa typyt kipaisivat Kivuttomalla esittelemässä anaalejaan, ja silloin Nuuskulla turskahti rauhasista melko kokkareista kamaa ja Rapsulla kauniin kirkasta. Tänä aamuna oli Nuuskun kontrollikäynnin vuoro ja mukaan lähti myös kämppis, koska sillä on edelleen perää kutittanut julmetusti. Hyvä, että kämppis lyöttäytyi kimppaan, koska varsinaisella potilaalla oli anaalit tyhjät ja reilassa, kun taas siipeilijällä oli toisen rauhasen seinämä paksuuntunut ja rauhasta uhkasi orastava tulehdus. Siispä kämppikselle tuikattiin antibioottia niskaan ja annettiin läjä tabuja kotiin popsittavaksi.

Varsinainen potilas puolestaan sai napostella eläinlääkärin antamia keksejä kiitokseksi esimerkillisestä käyttäytymisestään vastaanotolla (no sai niitä hienosti käyttäytynyt kämppiskin) sekä luvan mättää jouluna herkkuja aivan höpelönä, koska neito on päässyt laihtumaan entisestään. Perinteisen 14 kilon sijaan Nuuskua oli vain 12,5 kiloa. Omituista koiralta, joka syö koko ajan ja jatkuvasti, mutta toisaalta viime aikoina ruoka on ollut kalapainoitteista hepan sijaan, joten ilmeisesti se on ollut hieman liian heppoista urheilijalle. Läskiä kehiin, herkkuja kitaan ja kohta kuikelo on totutun tanakka ;)

Neidit Tarkkakirsu ja Vainukuono ovat olleet innoissaan lumesta. Metsäreissuilla he ovat päässeet jäljittämään jos jonkinmoisia käpälien kuvia sekä kaivamaan siimahäntien käyttämiä tunneleita ja sekös on lystiä. Eilen illalla viipotettiin Pyhäselän rantapolkuja ja löydettiin vallan lumikon reitti. Nämä tämmöiset ovat hienoja hetkiä pienten koirien elämässä.

Mitään ei olla treenattu, jos ei lasketa mukaan muutamia satunnaisia ja lyhyitä sisätokohetkiä. Harjoitelluissa liikkeissä ei olla edistytty mihinkään, koska nuo elukat ovat aivan liian koomisia, että niiden kanssa voisi treenata jotain niinkin asiallista asiaa kuin tottelevaisuutta. Viikon agilitytkin jäivät välistä, koska ohjaaja oli liian mukavuudenhaluisella tuulella ja mönki mieluummin lämpimän peiton alle kuin kylmään treenihalliin. Sunnuntaina olisi tosin tiedossa Rapsun valmennus ACE:lla, joten ehkä siihen mennessä pitää kaivaa taas energisyyttä kehiin. Tosin jos Rape antibiooteistaan väsähtää (mikä on ELL:n mielestä varsin epätodennäköistä) saattaa Vanha Kettu päästä kaahottamaan pitkin keinonurmea. Sepä se vasta olisikin jotain.

Ei kommentteja: