sunnuntai 15. elokuuta 2010

Valontuoja

Seitsemän vuotta parhautta. Maailman sulostuttaja, kaiken hyvän alku ja juuri, päivänpaiste ja aurinko, punainen pikkupupu ja kaunis kenguru eli tuttavallisemmin Nuusku juhlii tänään merkkipäiväänsä.

Biletys aloitettiin ruhtinaallisella aamiaisella ja sitä jatketaan metsälenkillä karvaisessa kaveriporukassa, kiipeämällä Kolin vaaroille, paistamalla Nuuskun suuria herkkuja eli kauralettuja mökkirannassa, pulikoimalla yhdessä Pielisessä... Koko päivä koiramaista menoa koiramaisella asenteella päiväunia unohtamatta.

4 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hurjan paljon onnea kaunotar Nuuskulle!

Satu kirjoitti...

Onnea, paras Nuusku!

Anonyymi kirjoitti...

lämpimät onnittelut ystävämme nuuskulle v+a

Heidi kirjoitti...

Nuuskuli kiittää ja pyytää huomauttamaan, että koska juhlinta jatkui katkeamatta välillä o8.30-23.45 ja juhlapäivän päiväunet unohdettiin, juhlan jälkeinen päivä on pyhitetty nukkumiselle eikä vastaanottoa ole.

Nuusku haluaa myös kertoa, että virvelöintiin on erittäin mukava sekaantua ja että pistaasipähkinät ovat hyviä. Kysykää vahvistusta vaikka Rapsulta, joka onnistui juhlahumussa tunkemaan kuonossa pistaasipähkinäapajille moneen otteeseen sekä polttamaan itsensä grillistä makkaraa tavoitellessaan.

Toista se on olla vanha ja viisas hallitun kerjäämisen taitaja, jolloin saa ilman vammoja mahan pullolleen.