torstai 19. elokuuta 2010

Jee mikä epeli!

Alkuviikko on ollut mukavaa hiljaiseloa. Ohjelmassa on ollut lähinnä rentoja metsälenkkejä omalla kokoonpanolla sekä kavereiden kanssa, intohimoisia naapurin kissan tappoyrityksiä, antaumuksellista uiskentelua ja lettuloihen syömistä mökillä, innokasta puutarhurointia sekä päiväunia. Oli siis aivan paikallaan lähteä välillä treenaamaan.

Illan agilityssa oli teemana ohjaajan haastaminen. Pakotin itseni treenaamaan asioita joita välttelen, koska ne menisivät kuitenkin aivan pieleen. Hyvä, että pakotin, koska treenit olivat aivan huikaisevan loistokkaat :)


Pätkällä pallerot 1-8 haasteellista oli keppikulma sekä irtoaminen putkelle kontaktin sijaan. Rapsu haki kepit hyvin, jos jäin keppien oikealle puolelle, mutta sehän ei toiminut tuon lopun kanssa sujuvasti, koska silloin jäin auttamattomasti jälkeen välillä 6-7. Jouduin siis opettamaan (kyllä vain, me vallan harjoiteltiin harjoituksissa...) Raspuliinia hakemaan oikeaa aloitusväliä sekä etenemään siitä tiukalla kurvilla kakkosväliin siten, että olin itse kepukoiden vasemmalla puolella. Hyvin se alkoi menemään ja loppupätkää ajatellen pääsin siten itse oivallisiin asemiin. Olin täysin vakuuttunut, että en koskaan saa Rapsua irtoamaan putkeen 6, mutta hienosti se sinne irtosi ja pääsin itse jo vitoshypyltä kiihdyttämään seiskalle.

Vaaleilla neliöillä 1-7 treenasin suljettua keppikulmaa. Rapsu oli niin hauska syöksyessään matalana kepeille ja niin mahtava jatkaessaan loppupätkällä samaa iloista irtoamista putkeen. Tummat neliöt 1-4 olivat keinutreeniä; hieman helppoja keppejä alkuun ja hyppyjen kautta vauhtia keinulle. Hyvin meni sekin. Rape oli mainiossa iskussa. Tiukkaa menoa, niin ohjaajaherkkää ja irtoavaa. Tykkäsin. 

Tempaisin treeneissä myös pari helpompaa pätkää Hymyn kanssa. Hauskaa oli, joskin Rapsu ulvoi siihen malliin, että minulla oli ilmeisesti väärä koira radalla.

Ei kommentteja: