lauantai 7. elokuuta 2010

Kataisen Sannan koulutuksessa

Olipahan mukava ja antoisa koulutus. Alla oma ratapiirros, sillä skanneri siirtyi kesälomalle, jos ei autuaammille skannausapajille, mutta tarkasti mallista apinoitu eli kuta kuinkin noin se meni.


Hirmuisen hauska ja antoisa treeni sekä erittäin mukava kouluttaja. Uutta opin ja tuli paljon harjoiteltavaa. Erityisesti jarrujen käyttö pitää opetella sekä vastakkaista käpälää käyttää jatkossa rohkeammin.

Jarruja käyttämällä mm. hypyillä 2, 8, 15 ja 29 Rapsuttimen kaarrokset olivat olemattomat. Olen aina kuvitellut jarrujen vievän vauhdinkin pois, mutta niin ei suinkaan käynyt vaan meno oli tsäpäkämpää, koska Rapsu pystyi valmistautumaan tiukempaan kurviin ajoissa.

Oman liikeradan hahmottaminen ja ajoitus olivat myös hieman hakusessa, mutta alkoivat lopulta toimimaan. Erityisesti välillä 3-5 oma juoksulinja ja valssin ajoitus sekä siitä eteneminen vaativat hieman hinkkausta, mutta luotettuani Rapsun itsenäiseen takaakiertoon kolmosella ja osattuani juosta nenu edellä hypylle 4 ja siitä napsakasti valssata hyppyjen väliin ja kipittää kohti putkea 5 vauhdilla, meni kohta oikein kivasti.

Hypylle 10 tuli saksalainen ja puomilta Rapsutin vipattiin vastakkaisella putkeen. Se oli ihan uutta meille ja ensin otettiinkin siten, että kun vippasin niin Sanna heitti samalla vinkupallon putkeen, jolloin Rapsu tajusi mitä siltä odotetaan. Toistoilla se alkoi hakea putkea hyvin. Yritin hätäillä putkeen 18 viennissä ja sain koko elukan ihan omille kuvioilleen, mutta maltettuani ohjata rauhassa se meni näpsäkästi. Minulla on harmillinen tapa koettaa haalia etumatkaa paikoissa joissa sitä ei tarvita. Loppu oli helppoa peruskauraa.

Keli oli melkoisen lämpsäkkä, joten turhaa toistoa pyrin välttämään eikä hinkattu suorituksia turhaan. Kuivaharjoittelua kiepuin melko kauan, että itse tietäisin mitä teen eikä Rapsun tarvitsisi suotta sekoilujani hikoilla. Rapsu jaksoi kuumassa hyvin, mutta siitä huolimatta en halua sitä kuumalla suuremmin juoksuttaa, koska eihän se ole mikään jeesus ja ihan yhtälailla sen kehon lämpötila nousee ja lämpöhalvaus voi yllättää vaikka se ei sitä näyttäisikään vaan juoksisi pallon voimalla maailman ääriin. Käytiin treenin jälkeen vielä Pepin ja Vapun kanssa uimalla viilentymässä.

Ei kommentteja: