perjantai 6. elokuuta 2010

Asento, lepo ja peuraa kitaan

Nuuskuli tokoili tänään pesiskentällä. Otettiin hieman jotain pientä, tavoitteena lähinnä aivojen aktivointi ja kahden keskinen aika. Treenit eivät kestäneet kauaa, koska oli sen verran kuuma, että en viitsinyt itseäni enkä Nuuskutinta helteessä kiduttaa.

Aloitettiin aluksi seuraamisella ja se on Nuuskuksi oikein mallikasta, mutta saisi se silti olla tiiviimpi. Perusasennot se vetää ihan sääreen kiinni, mutta seuraamisessa on noin puoli metriä sivuttaisetäisyyttä. Heikointa siinä on kuitenkin se, että pysähtyessäni Nupatin kipittää pari kolme askelta edelle ja peruuttaa kiireesti perusasentoon. Joka kerta. Minun pitäisi ilmeisesti sitä jotenkin valmistella pysähdykseen tai jotain. Pitää miettiä.

Liikkeestä maahanmenot olivat tosi hienoja, nopeita ja varmoja. Luoksetulot vauhdikkaita ja tiiviiseen perusasentoon. Paikallamakuu Nupalla on ollut aina varma ja niin oli nytkin, tosin siinä ei paljoa häiriötä ollut, jotain lenkkeilijöitä koikkelehti ohi. Liikkeestä seisomisia en ottanut, kun niin hienosti meni ne maahanmenot enkä halunnut pientä päätä sekoittaa. Samalla idealla kuin että ei vientiä ja noutoa vepessä samaan treeniin.

Nuuskusta tokoilu oli hirmuisen hauskaa, joten jos se saa syksyllä hyppelyluvan, niin voitaisiin jopa mielenkiinnosta koettaa alokasluokkaa.

3 kommenttia:

KatjaO kirjoitti...

Mä kannatan Nuuskua alokkaaseen!

Sirkku kirjoitti...

^Samoin! Maalailin jo kuvia Topista ja Nuuskusta tekemässä hienoa aluevaltausta yhdessä myös tokon alalle, kunnes muistin, että niihin karkeloihin äitiä ei saa millään ;) Mutta voit näyttää tietä! Ja meistä saa aina treeniseuraa.

Heidi kirjoitti...

Mie vähän kattelin koekalenteria sillä silmällä, että ehkä sitä voisi. Jos nyt vaan saisi aikaiseksi enemmän treenata, ei tuolla vielä mitään turnauskestävyyttä ole vaan toimii ihan suorapalkalla.

Joo, Topi kans!