torstai 8. huhtikuuta 2010

Kepitystä ja kehveliyttä

Torstai-illan treenin teemana oli hullunmoinen kepitys ja inhat putkiansat. Treeni on hitusen muokattu versio Ruma-Rakin treenistä ja ohjauskuviot olivat vallan toisenlaiset. Tiukkojen linjojen lisäksi tarkoitus oli treenata ohjaajan aivoja kuivaharjoittelemalla treeni ratamaisesti, mutta pätkimällä se rekkujen kanssa pariin lyhempään harjoitukseen.


Nuusku liihotti ensin pätkän 1-10. Onnistuin myöhästelemään haltuunottoni kanssa muurilla 5, joten Nupatin pyyhälsi vihreään putkeen. Saatuani ajoitukseni kohdalleen eli haltuunottokäskyn kajahtamaan ilmoille hyvissä ajoin ennen muuria, Nuusku kääntyi napsakasti kepukoille, mutta haki niitä miten sattuu. Tuettuani keppien hakua kunnolla - sillä ehdin siihen hyvin, kunhan vain juoksin, joten miksipä en niin tekisi - lähti jatko käyntiin mukavasti. Sylkkärillä käänsin putkeen 7 ja se olisi voinut olla sujuvampi, mutta ihan kohtuullinen ottaen huomioon vähäisen treenimäärän ja loppu meni varmasti.

Rapsulla samainen pätkä meni paremmin, joskin keppien ja putken 7 välillä Rapsu tempaisi kauniin piruetin. Hieman oli ohjaus siinä Rapsulle uudenlaista, sillä vähemmän on sylkkäriä treenittu, mutta keskityttyäni paremmin ohjaukseeni ja käsieni asentoon, sain Rapsun putkeen sulavammin. Rapsusta on ihan parhautta päästä viipottamaan täysillä putkesta putkeen, joten sillä niitä kohtia oli illan treenissä useampia ;)

Toisena pätkänä mentiin 8-17. Nuusku tarvitsi jälleen jeesiä kepeille 12, mutta haki hienosti kepit 15, kunhan taas älysin ottaa sen sanallisesti haltuun ennen muuria 14, jotta se ei liihottaisi ylimääräistä hyppyä vaan lukisi tyylikästä valssiani keppien aloitukseen. Nuusku selkeästi kaipaa treeniä keppien avokulmaan, sillä Nupalla ei taida olla paljoa käsitystä mihin väliin sen pitäisi tunkea. Kovin innokkaasti Nuusku tarjoili vähän joka väliä mentäessä kepeille 6 ja 12. Avokulmia hakiessa Nuusku kävi kuumana ja mölisi minulle sisään mennessään, joten tiesin, että sitä ottaa päähän eikä se ole varma siitä mitä pitää tehdä. Nuusku toimii kuin juna, kunhan sillä vain on osaamisen tunne ja selkeästi noissa kohdissa se ei kokenut suoritusvarmuutta. Suljettussa kulmassa olleille kepeille 15 Nupa painoi varmana.

Rapsun toinen pätkä oli maailman täydellisin suoritus. Täysillä, epäröimättä, estehakuisesti ja silti kuuliaisesti kerralla upea suoritus. Tämän treenin perusteella Rapsu ei tarvitse enää koskaan mitään treeniä, koska se on niin täydellinen :)

Lisukkeeksi otin molemmilla puomia kosketusalustalle ja nyt meni Rapsuttimellakin aikas mukavalla vauhdilla. Ei suuremmin kupannut alastulolla. Jee jee.

Ei kommentteja: