maanantai 29. joulukuuta 2008

Joulunviettoa, lihomista, tokoa ja rallytokoa

Joulu on epäilemättä Nuuskun ja Rapsun lempijuhla. Silloin saa lahjoja ja herkkuja yllinkyllin. Tänä jouluna Nuusku ja Rapsu saivat molemmat kaksi pakettia, joista kuoriutui kuivattua hirvenmaksaa sekä pupunkorvia. Nam! Perinteisen jouluisen lammaspaistinsa lisäksi molemmat mättivät jouluherkkuja kuonoihinsa minkä ehtivät ja tämän vuoksi taitaa olla pieni kuntokuuri paikallaan vuoden aluksi.

Joulu ei mennyt kuitenkaan ihan pelkässä syömisessä vaan luppakorvat vaeltelivat metsässä ja harrastivat umpihankijuoksua sekä umpihankipetankkia. Koetimme myös tokoilla, mutta suuria mullistuksia sillä saralla ei tapahtunut. Kauniista perusasennosta emme ole vielä edelleenkään edenneet sujuvaan ja tiiviiseen seuraamiseen. Syy tähän on harjoittelun vähyys eli on reipastuttava!

Tänään olimme tollereiden rallytokossa. Ohjaajan mieltä hiveli Sirkun huomio, että tehän olette harjoitelleet! Jep, yhtä rallyliikettä... ja se yksi onnistui hienosti :) Huomenna on Nuuskulla vuorossa Sari Vähäniityn agilitykoulutus, jee!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pääsisikö yksi pieni koikkeripoika Nuuskun ja Rapsun seurassa sulattelemaan jouluherkkuja lenkkeilemällä ja leikkimällä? Aku on viime aikoina bongaillut tollereita kaikkialta, missä on liikkunut, ikävissään kuvittelee varmaan näkevänsä Nuuskuja joka paikassa...

Heidi kirjoitti...

Tottahan toki! Akun seura on aina tervetullutta ja milläs se läski paremmin karisisi kuin pikku paineilla :) Mie luulin, että te ootte vielä toisella puolella Suomea...

Anonyymi kirjoitti...

Niin meidän pitikin olla, mutta tultiinkin jo tänään Joensuuhun. Eli ilmoittelehan, kun Nuusku ja Rapsu tarvitsevat juoksuttajaa, niin Aku tulee auttamaan kilojen karistamisessa :)