lauantai 26. huhtikuuta 2008

Nuusku-armas ja Heidi-tunari harrastamassa

Päivän kisasaldona 10 ja hylky. Nuusku kulki molemmat radat kuin ajatus, mutta valitettavasti minulla oli ajatus välillä kateissa. Pulkkisen radat olivat haastavat vaikeine estekulmineen ja houkuttimineen. Nuusku meni ensimmäisen radan upeasti, mutta valitettavasti minä tunaroin kolmanneksi viimeisellä esteellä. Jossain mielenhäiriössä vetäisin Nuuskun pois keinulta, joten virhepisteitä napsahti. Toisella radalla Nuusku eteni aivan mahtavasti kolmanneksi viimeiselle esteelle saakka, mutta sitten olin käännön kanssa myöhässä ja Nuusku leiskautti ylimääräisen hypyn. Yritin kyllä epätoivoisesti kääntää irtoavaa koiraa ulisemalla kurkkuni kipeäksi, mutta eipä ollut tehoja. Ehkä se puuttuva SM-kisoihin oikeuttava nolla voisi tulla, jos kisaradoilta poistettaisiin kolmanneksi viimeinen este tai minä oppisin ohjaamaan vauhdin hurmasta nauttivaa koiraa. Tuo esteen poisto kuulostaisi helpommalta :)

Viikkoon ei ole sisältynyt erityisempää tai ihmeellistä. Rapsu pääsi tosin uhoamaan karvalehmille maalla piipahtaessamme. Muuten ollaan oltu hissukseen, nuuskuteltu keväisen metsän hajuja ja tavattu suloisia koiranpentuja.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Nuuskullahan on mennyt kivasti!! :) Ohjaajat me aina sekoillaan ;) Elli ei päässyt alkeiskurssille, joten vuokrattiin yksityinen kenttä ja treenaillaan siellä erään toisen alkeiskoiran kanssa. Ensi sunnuntaina meillä on tollereiden spesiaalitreenit :)
Hauskaa kevättä ja vappua!!
Nähdään leirillä!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Agilityiloa Ellin treeneihin :) Valitettavasti jouduin perumaan leirille osallistumisen työesteen vuoksi, joten siellä ei nähdäkään tänä vuonna :( Jospas onnistuisimme törmäämään jossain muualla, olisi niin kiva nähdä pikkku Hani.