sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Karvanlähtöä ja kavereita

Viime aikoina Nuusku ja Rapsu ovat keskittyneet karvojen tiputtamiseen. Karstailin tänään Rapsulta pari maitotölkillistä housukarvoja, käsittämätöntä miten paljon sitä karvaa riittää vaikka on jo viikkotolkulla irronnut. Kovin on kaljut lookit molemmilla, joten voi olla, että Joensuun näyttelyissä Rapsu on tosi hehkeä nahkatolleri :)

Tänään kävimme pitkästä aikaa Puntin kanssa lenkkeilemässä Jaamankankaalla. Huomasi, että yhteisistä leikeistä oli aikaa, sillä into oli valtava. Nuuskukin kirmaili pitkin hankia ja Puntti roikkui Rapsun korvissa minkä kerkesi. Koitettiin Hannelen kanssa kartottaa samalla uusia jälkimaastoja, jos kohta loputkin lumet sulaisivat ja pääsisi mejäilyn pariin. Kävimme viikolla myös pitkospuuseikkailulla Nipen kanssa. Kolmikko kahlaili hyisessä vedessä ja tutkaili pupujen jälkiä rantapusikoissa.

Agilityn saralta sen verran uutta, että Rapsun tilapäinen keinukammo on historiaa, kiitos tennispallon keksijälle :) Rapsulle on ihan sama mitä joutuu tekemään, jos palkaksi saa lentävä pallon, joten keinu menee taas reippaasti. Tätä rohkaistuneena ilmoitin Rapsun ensimmäisiin virallisiiin agilitykilpailuihin. HUI! Jännittävät hetket koittavat Joan kisoissa . Alkuperäisen suunnitelman mukaan kisakirja oli tarkoitus korkata vasta Lieksan kisoissa, mutta enhän minä jaksa odottaa sinne asti ... :) Tulin siihen tulokseen, että omilla tutuilla esteillä on helpompi aloittaa. Suuria tulostavoitteita Rapsun kanssa ei ole vaan avoimin mielin katsomme mitä tuleman pitää. Nuuskulle on toivomuksena esitetty viimeisen SM-kisoihin oikeuttavan nollan hankkiminen. Saa nähdä miten käy :)

Ei kommentteja: