torstai 14. joulukuuta 2017

Petterin kaverit

Eilisessä valmennuksessa Lupsukka loisti niin, että totesimme valkun kanssa mahdollisten tulevien kisavirheiden johtuvan vain ja ainoastaan ohjaajasta. Lohikäärmeen tekninen osaaminen ja ohjausten sekä radan lukeminen ovat näköjään sillä tasolla, että minun pitää tunaroimalla tunaroida, jos meinaan saada Sisun tunaroimaan. Ei siis mitään paineita! Tekisi mieli laittaa jo ilmoa menemään, mutta jos nyt kuitenkin odotan sitä juoksukykyä. Ehkä.

Maanantaina käytiin kaiman kanssa hallilla mittausta treenaamassa ja miun oli tarkoitus Sisun kanssa vähän tokoilla. Mittaus sujui oikein mallikkaasti, Sisu napotti pöydällä ja Heidi sai mittakeppiä läpytellä selkään. Selvästi olohuoneessa tehty etukäteisharjoitus piirakkapulikalla (kyllä, luit oikein..) oli avain onneen. Noin hienosti ei ole mittauksessa kelpiini ennen napottanut. Toivottavasti sunnuntaina toimii yhtä urheasti eikä limboa mitan ali. Tokosta sen sijaan ei tullut oikein mitään, kun kelpillä oli aksafiilis. Tai olisi varmaan tullut, jos olisin jaksanut panostaa mielentilaan, mutta paljon helpompi oli vaan siirtyä viereisen kentän aksaesteille! Niih.

Rapsu Harmaahapsu sai joululahjansa etukäteen. Hapsuliini on ollut vähän viluinen, joten Petteri-poro oli heittänyt ohi lentäessään Raipelle kolopedin. Siitähän punainen koloasukki pitää.

Nukkuvan tassut ja häntä pilkistää.

Kurkistus koloon.

Välillä kolossa voi lepäillä ja tarkkailla.

Myös itse Kuningatar testasi lukaalin.

Ja sitten kun unet on kivasti menossa, niin saattaa käydä näin:

Yritäpä itse nukkua, kun toinen yrittää leikkiä. Ei oo helppoo!

Silakka sai puolestaan uuden kevythäkin tulevia kisareissuja ja pakkastreenejä varten. Entisestä hajosi vetoketju, joten hankin tuommoisen talvikäyttöön sopivan, jossa verkot ei mene maahan asti, koska kuvittelen siellä silloin vetävän vähemmän. Nythän tarkenee vielä mainiosti autossa odotella, mutta kunhan pakkanen laskee, niin kopperon kanssa pääsee hallin lämpöön odottamaan.

Mahduttiin! Mie, Unski ja Lupu.

Ja itseoikeutetusti Kuningatar Nuusku tekee lopullisen hyväksynnän.

Ei kommentteja: