perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulunalustreenit


Kolme viisasta nelitassua toivottaa kaikille iloista joulua ja huisia hauskuutta, riemua sekä lystiä ensi vuodelle! Jos tulevalta vuodelta jotain toivon, niin Nuusku Superseniorille samaa hyvää vointia kuin kuluneenakin vuonna, Rapsu Harmaahapsu sen sijaan voisi jättää perinteeksi muodostuneet syöpä-/kasvain-/hammasleikkaukset väliin ja pysyä nykyisessä hilpeässä tilassaan ja Sisu Lohikäärme puolestaan jatkaa eloa tarmokkaana iloisena itsenään.

Keskiviikkotreeneissä tempaistiin alla oleva sikermä, jossa Lupsukka oli odotuksiani parempi. Jotenkin ajattelin, että pikkukoira hurahtaisi jokaiseen viritettyyn ansaan, koska irtoamista ja itsenäistä radanlukua on vahvistettu, mutta eipähän se. Hienosti malttoi huomioida ohjaukset ja oli kaikkinensa ohjaajaansa parempi. Koska oma liikkuminen on vielä rajallista, palkkailin lyhyistä pätkistä, joita sitten yhdistelin kokonaisuuksiksi.

Tuolta inspiroiduin, muokkasin ja lisäsin jotain läksyjä joukkoon.

Läksylistalle jäin vielä ylipitkältä matkalta lähetetty itsenäinen keppien tiukka avokulma-aloitus (15). Kohta onnistui, kun liikuin keppien puolenvälin tuntumaan, mutta koettaessani lähettää Lupsukkaa matkaan ihan itse, se joko a) tarjosi hyppyä (19) tai b) veti toiseen keppiväliin. Tämän ilmiön olen kyllä huomannut aiemminkin, on saatu se läksyksikin ja tunnustan, että on jäänyt tekemättä! 90° ja 45° asteen aloitukset alkaa olla hallussa itsenäisesti, mutta näköjään tiukemmat tuottaa haastetta. Toki tuommoisia ei tule kisaradalla eteen, mutta itsessään kiva treenihaaste :)

Vuoden viimeiset ohjatut tokot treenattiin tänään ja Sisuliini sai joulun kunniaksi palkaksi joulukinkkua. Teemana olivat ruutu ja merkin kierto. Molemmat pelittivät hienosti. Ruutu on tyylikkäällä mallilla, nopea ja innokas. Hetsatessa Sisu kenottaa vinossa ruutua kohti, hyvä jottei kaadu, kun niin kovin tekisi mieli jo sännätä, mutta kuuliaisesti luvan odottaa. Merkille haettiin etäisyyttä ja se vaatii vielä toistoja. Lähtee kyllä kaukaakin, mutta ei ihan yhtä itsevarmasti, joten siihen samanlaista hetsia ja hurmaa, niin hyvä tulee!

Ei kommentteja: