torstai 4. elokuuta 2016

No nyt kulkee!

Elokuu on puutarhurikoirien parasta aikaa!
Nam, karviaisia! Nam, herukoita! Nam, herneitä! Nam, omenoita!
(ja sipuleita ja porkkanoita ja...)

Keskiviikon ohjatut viikkotreenit olivat illan sijaan iltapäivällä ja olipahan hauskuutta! Ainatorkun vire on parempi keskellä päivää kuin aamulla saati illalla. Pysyin hereillä :) Seniorijaosto oli mukana lenkkeilemässä, joten alkulämppä hoidettiin järven kautta, että ei mummeleille tule liian hiki. Itse treeni oli vanha tuttu vuoden takainen Soilin treeni :) No oli siellä muutama este hieman eri päin mikä toi treeniin uutta maustetta ja kepeille treenattiin eri puolen lähetys.

©SoiliMakkonen, koutsina HeidiUtriainen

Yhtä hyvin sujui kuin viimeksikin! Pikkukelpi oli vauhdikas ja sopivan villi. Alkuun flippi (2) ja parit valssit (3, 4), päällejuoksu (7), sylivekki/niisto (8), poispäinkäännös (13), leijeröintiä (16-17), sylivekkivalssi (17), päällejuoksu (20). Kovin olin mielissäni, kun sain ohjattua kisamaisesti ehjän kokonaisuuden (1-21) pitkästä aikaa treeneissä.

Vuosi sitten ohjasin kepit hypyn (12) ja keppien (13) välistä rytmittämällä, nyt hypyn (12) ulkokautta poispäinkäännöllä. Molemmat toimivat, mutta rytmitys tuntuu omemmalta. Poispäinkäännössä omat jalat vauhkoontuvat turhan helposti. Pitää siis ottaa treenilistalle, joka alkaa olla jo niin pitkä, että se ei mene enää taskuun, oman kantokassin tarttee.

Treeniin jälkeen lähdettiin jäähdyttelemään pihisten Uffen ja Jumpen sekä Simo-bassetin kanssa uiden ja metsälenkille. Rapsutinkin polski onnessaan, kun pojille lensi ihana pinkki pallo!

Ei kommentteja: