perjantai 12. elokuuta 2016

Muu maa mesimarja!

Keskiviikon itsenäisten viikkotreenien sijaan hurautimme Sisun kanssa tuurauspaikalle Lukkarisen Marin treeneihin. Kyllä kannatti, oli taas oivaltavaa ja hauskaa! Kotiläksyksi saatiin poikkarit ja takaakiertovalssikin pitäisi saada paremmin toimimaan, ei kääntynyt pikkukelpi sillä mihinkään.

Treenipaikkana Taivaannasta on loistava meille, koska siellä Sisu vetää kisavireessä mikä tarkoittaa käytännössä kaarrattamista (siis Sisuksi...) ja "pehmoisten" ohjausten sivuuttamista. Omassa hallissa se tulee tunnollisesti ohjauksiin vaikka räkä silmiä sumentaisi, mutta kisoissa usein yllätyn sen laajemmista linjoista. Toivottavasti villeys leviää myös kotihalliin, niin saan treenattua ohjaukseen tarvittavat tehot, ajoitukset ja sijoittumisen enkä jumiudu ohjaamaan koiraa, jota en kisakentillä tapaa.

Nuuskuliinin lenkkeilynautinto korreloi iltojen viilenemisen kanssa. Iltajolkotuksilla on taas mukavasti mittaa, kun Unski viipottaa keulassa häntä heiluen. Rapsu puolestaan kutisee aiempaa enemmän, mitä lie kukintoa ilmassa. Muutoin koko kolmikko on ollut hieman hämillään, koska rutiinit ovat hieman sekaisin ja tavarat liikkuvat muuttolaatikoihin. Nupa on toki kokenut muuttokonkari, Rapsullakin takana yksi muutto, mutta Sisulle tämä on ihan uutta ja se haluaa kovasti varmistaa päätyvänsä mukaan uuteen kohteeseen.

Ei kommentteja: