lauantai 31. lokakuuta 2015

Kotiläksyt

Eilisen lomapäivän ratoksi Kahvipapu kaahaili kotiläksyt kuntoon. Tehtiin pikkuisissa pätkissä palkaten, jotta jokainen onnistuminen varmasti vahvistui. Kelpi oli liekeissä, murisi ja räki, oli ihan huikee!


Treenattiin mm. poispäinkääntömäisiä hilavitkutuksia (vihree 3), vippausta (pinkki 3), vippauksen ja poispäinkäännön hybridiä (turkoosi 2). Hilavitkutukselle ja hybridille on varmaan jotkut kivat nimetkin. Sen lisäksi opettelin luottoa koiraan ja varmistelusta luopumista (punaiset pallerot) siten, että merkkauksesta (2) lähdin liikkeelle rohkeasti, heitin putkeen (3) samalla, kun jo liikuin iloiseen persjättöön (4). Etenin semmoisella ojanhivutusmaisella otteella ;) Tiukat käännöt putkelta (pinkki 4-5) toimi ja keppikulmat pelitti, oikeastaan kaikki pelitti erinomaisesti :)

Lämmittelylenkki hoidettiin poikkeuksellisesti Kuhasalon maisemissa täydellisessä seurassa. Seuralaisista harmaantuneempi esitteli hienoja akrobaattisia taitojaan kiipeämällä tassut puunrungon ympärillä runkoa ylöspäin. Ai miksikö? No oksalla roikkui talipallo.

Lämppälenkin seuralaiset.

Rantakivieläin.

Ei kommentteja: