perjantai 10. huhtikuuta 2015

Reenit muistiin

Tällä viikolla Huiiii miten vaikee!! -ennakko-odotukset tuntuivat ekalla kierroksella muuttuvan todeksi, mutta toisessa setissä sain itseni liikkeelle siihen malliin, että tehtiin huikean hauskaa settiä. Keppikulma (3) oli aivan liian vaikea pienelle kelpille, joten lähdettiin kolmoselta liikkeelle. Mitään ongelmia ei ollut putki-kontakti-erottelussa (4-6) vaan kelpukka syöksi tulta juuri oikeaan paikkaan. Hieman olin ekassa setissä paineessa päällejuoksussa (7), mutta koutsin piiskatessa liikkeelle, lähdin lopulta ajoissa, en ihaillut vaan liikuin ja ohjasin koko pätkän (6-9). Lopputulos oli täydellinen eikä tuntunut edes kiireeltä tai paniikilta.

  ©IitaKuiro

Toinen setti (5-18) oli pelkkää juhlaa, joskin jouduttiin aina aloittamaan A:n alastulolta, jotta ohjaajan onnistuminen ei olisi tuuripeliä vaan töitä piti tehdä. Sisu lähti uljaasti takaakiertoihin (7, 9, 10, 12, 14) ja pyöri villisti valsseilla (9, 10), kääntyi tiukasti vauhtia kadottamatta ja tuli ohjaukseen kuin unelma. Tuntui ihan aksalta! Yhteistyöltä! Minun pitää vaan muistaa olla ihan hirmuisen rohkea ja liikkua, niin ollaan samalla radalla.

Viime viikon treenit olivat myös aikamoista hunajaa, treenipiirros alla. Hieman olin vastaanottovalssissa (2) myöhässä, mutta lohikäärme oli yllättäen armollinen ja katsoi sitä läpi varpaiden! Aivan huikean hieno kontakti-putki-erottelu (5), jäin vain taakse ja annoin hakea. Onko me näitä joskus harjoiteltu? En muista, mutta se osaa ne. Poispäinkääntö/sylikääntö/mikälie (9) vaati minulta ajattelua, mutta Soilin ajettua idean sisään aivoihini saatiin hienoja toistoja. Isoin hankaluus oli välillä 14-16, jossa kelpi paineli valssista (15) läpi minkä kerkesi vaikka miten ennakoin, sylivekkasin ja suhisin, mutta sitten kun tein vaan merkkauksen (15) niistotyyliin niin kerpele kun toimi! Enpä olisi itse valinnut moista, kun miusta on tuntunut, että jään vaan tielle ja Lupu ottaa kiellon, mutta onneksi minua koulutetaan, niin saan huomata, että en jää tielle eikä ota kieltoa! Eihän semmoinen ohjaus omalta tunnu, mutta on laitettava tuntumaan, koska Lupun kanssa toimii hyvin.

©SoiliMakkonen

Tolleriloilla pyyhkii hyvin. Nuusku on saanut nauttia oman aamulenkin nuoriso-osaston kipittäessä omansa. Nuuskutin ei ole koskaan ollut aamueläjä, joten nyt se on vapautettu pakkopullasta ja se saa vetää lonkkaa Rapsun ja Sisun reippaamman aamulenkin ajan. Sen jälkeen pääsee Unski omalle raukealle nuuskintareissulle lähimetsään. Se on siitä niin iloinen, että nauraa vaan jolkottaessaan.

Ei kommentteja: