sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lentorapsu

Rapsuli kipaisi tolleriporukan ja muutaman lisähöystön kanssa Kuopiossa treenimässä. Alla Ninkan suunnittelema leijeröintitreeni. 





Rapsuli kirmasi ensin vaaleat pallerot ja sen jälkeen rillutteli tummilla. Rapsulin lähdöt onnistuivat hienosti vaikka kiersin vastaanottamaan puomin toiselle puolelle. Vaaleissa palleroissa leijeröinti suoritettiin kepeille eli jäin mutkaputken toiselle puolen. Rapsu oli varsin pätevällä tuulella ja suoriutui tästä leikiten. Rapsu valikoi innokkaasti kepit vaikka suora putkikin olisi ollut tyrkyllä, ja nohevana tuin valintaa linjaamalla otusta hypylle (11).

Tummilla palleroilla leijeröinti tapahtui Rapsun painaessa putkeen (4), jolloin vipelsin muurin ja mutkaputken välistä ohjastamaan otuksen hypylle (6). Aivan mahtia oli irtoaminen loppusuoralla ja sinkoaminen viimeiselle hypylle (12) vaikka olin jumissa puomin toisella puolen. Erittäin taitava elukka.

Nuuskuli voi mainiosti, kiitos vaan kaikille kysymästä. Nuuskun lenkkeilyt ovat alkaneet innokkaasti, Nuuskusta on ihanaa nuuskutella ulkona. Eilen Nupa matkasi virkistyslomalle maalle ja sekös vasta lystiä olikin. Nuusku, joka yleensä nukkuu automatkat, napotti kirsu kiinni ikkunassa maisemia tarkkaillen, ilmeisesti seinien sisällä möllötämiskiintiö on aika lailla täysi. Polvi näyttää hyvältä, vahvistuvalta ja toimivalta. Tästä on hyvä kuntoutua eteenpäin.

Ei kommentteja: