maanantai 7. syyskuuta 2009

Syksyn viimeisiä jälkitreenejä

Nuusku nuuskutteli ensimmäistä kertaa (muistaakseni...) voittajaluokan koukeroita. Jälki sisälsi monta makausta suorilla sekä yhden makauksettoman kulman. Nuuskutin suoriutui makauksista kertakaikkisen mahtavasti merkaten kaikki. Yhdestä Nuusku meinasi mennä ohi, mutta kiepsahti ympäri haistelemaan sen. Kulma puolestaan oli vaikeampi ja Nuusku vetäisi siitä ensin suoraan ohi ja joutui rengastamaan, jotta löysi takaisin jäljelle. Jäljestys oli tarkkaa, maavainuista ja koko ajan jäljen päällä, aivan lopussa sorkkaa etsittiin ilmavainulla ja löytyihän se :)

Rapsulla oli hieman pidempi jälki, jossa oli myös yllinkyllin makauksia suorilla sekä kaksi makauksetonta kulmaa. Rapsuhan on siksak-tyyppinen jälkikoira ja onnistui tällä kertaa siksakkaamaan yhden makauksen ohi, mutta muut makaukset Rapsu merkkasi hienosti. Myös Rapsu meinasi mennä yhdestä makauksesta ohi, mutta kiepsahti ympäri merkkaamaan sen. Ensimmäisen kulman Rapsu selvitti hyvin, mutta toinen kulma vaati rengastusta. Hyvä kokonaisuus, joskin loppuosuudella Rapsu tarkasteli vähän turhan paljon, mutta selvityi hienosti sorkalle asti.

Oikein olen tyytyväinen molempien suorituksiin ja molemmat taisivat olla tyytyväisiä päästessään pitkästä aikaa jäljelle :) Jäljestyksen lopuksi typykät pääsivät vielä metsään kirmailemaan Topin ja Susun kanssa.

Ei kommentteja: