sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kavereita ja liitelyä

Nuusku ja Rapsu viettivät eilistä kaunista syyspäivää Akun ja Ellan kanssa kanavanrannassa lenkkeillen. Nelikolla oli varsin hauskaa ja vauhdikasta. Alla muutama kuva ja täältä löytyy lisää Kaisan otoksia.









Torstain agiliidoissa tehtiin Kaisan suunnittelema vauhdikas ratatreeni. Radalla oli varsin haastava keppikulma, johon tultiin huikealla vauhdilla, mutta se onnistui molemmilla hyvin, kun maltoin tehdä huolellisen valssin hypyn ja keppien väliin. Koetin siihen myös sylkkäriä sekä jotain epämääräistä sähläystä, mutta ne eivät toimineet. Valssin kanssa jäin keppien oikealle puolelle, joten jouduin vääntämään hypylle 6 vekin ja takaaleikkauksen mikä toimikin hienosti. Lähetin molemmat hypyn 8 yli putkeen, jotta ehdin vääntämään ennakoivan valssin kympille. Loppusuora oli edelleen kankea molemmilla.



Otin lisäksi Rapsun kanssa keppitreeniä eli pujottelua siten että olen itse keppien vasemmalla puolen. Tosin tämä hirvitti minua hieman, koska meillä oli käytössä suoristetut kujakepit eikä oikeita keppejä, ja epäilin josko ne pysyvät suorana ollenkaan. Koska Rapsulla on ollut ongelmia pujotella loppuun asti minun ollessa "väärällä" puolelle, tuntui tämä hieman riskaabelilta, mutta koska viime aikoina suoritukset ovat kuitenkin olleet onnistuneita, ajattelin, että no jospa se ei enää olisi niin herkkä... Heitin Rapsun putkeen ja sieltä kepeille. Rapsu aloitti hienosti ja pujotteli vauhdilla, mutta jätti kaksi viimeistä keppiä pujottelematta. Eli riskinotto ei kannattanut, sillä kepit liikkuivat Rapsun pujotellessa ja jouduin korjailemaan niitä suoraksi, mutta ne ehtivät aina alkaa vinksottamaan ennenkuin R pääsi loppuun. Rapsuhan pujottelee matalana ja keppejä nuollen, joten eivät ne pysy kohdillaan, jos ne eivät ole hitsattu tiukasti asentoon :) Saatiin kuitenkin loppuun onnistunut suoritus. Pitää toivoa, että tästä ei tullut takapakkia vaan jatkossa pujottelu sujuu loppuun asti molemmin puolin.

Ei kommentteja: