tiistai 1. syyskuuta 2009

Rapsukka hioo osaamistaan

Rapsutin kävi reenimässä vepeliikkeitä, että ensi kesänä oltaisiin kunnon iskussa. Harjoiteltiin tänään vientiä, veneen hakua ja hyppyä.

Vienti meni melko hyvin, mutta ei Rapsu siirry maalta veteen ilman veneestä vilahtelevaa palkkaa. Jos lähetän Rapsun rantavedestä, vienti käynnistyy hyvin, mutta se esine suussa maalta veteen siirtymisen vaikeus... Saatiin kuitenkin onnistuneita toistoja palkan avulla, ja tärkeintä onkin tässä vaiheessa saada onnistumaan ensin helpotettuna ja vaikeutta vasta kun helposti menee varmasti.

Veneen haku sujui upeasti. Otin sitä pari toistoa. Molemmilla kerroilla Rapsu lähti venettä innoissaan hakemaan ja toi sen hienosti maalitolppien väliin. Järvellä oli hirmuinen vasemmalta puhaltava sivuttaistuuli, ja olen oikein ylpeä Rapsusta, joka pysyi kurssissa siitä huolimatta. Veneessä olijat sanoivat, että Rapsu teki hirveästi töitä oikealla puolellaan, jotta sai pidettyä veneen suunnan kohdillaan. Upeaa työtä ja Rapsutin näytti, että ei tarvitse olla iso ja roteva pystyäkseen kuljettamaan lastia kovassa tuulessa. On mahtava tunne seistä rannassa maalitolppien välissä ja nähdä Rapsun ilmeestä, että sinne tullaan vaikka mikä olisi :) Sisukas otus, joka haluaa tehdä parhaansa eikä luovuttaa.

Lopuksi otin veneestä hypyn ihan vaan kevyeksi lopetukseksi. Rapsu leiskautti hienosti järveen ja polski rantaan :) Tosi hyvät treenit, toivottavasti ehditään ottaa vielä muutamat ennen kuin vepekausi menee ohi.

Ei kommentteja: