keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Soutelu on kivaa - vepekurssi osa 3

Rapsuli edusti laumaamme vepekurssilla ihan itse Nuuskun jäädessä kotiin potemaan häntäongelmaansa. Nuuskuttimen hännässä on jotain hotspotin tynkää, joten Nupatsu pysyy pois vesistä hetken.

Tänään treenattiin veneestä hyppyä ja veneen noutoa. Rapsun mielestä soutelu on kivaa, joten veneestä hyppy ei meinannut onnistua ollenkaan. Ihme otus, kun viimeksi se alkoi menemään hyvin. Rapsu istui veneessä rannalle katsellen ja odotteli josko vene lipuisi lähemmäksi, että ei pitäisi veteen hypätä. Rapsu tarvitsi houkuttimeksi veteen lentävän narun ja sen perään Rapsu hyppäsi innolla. Lopuksi saimme yhden hypyn, johon Rapsu lähti melkein ilman houkutinta, mutta kovin lupaavaa vepehirmukuvaa Rapsu ei itsestään antanut.

Veneen noutamisen opettelu sujui se sijaan hyvin. Lähetin Rapsun rannalta veneelle ja Rapsu toi sieltä köyden. Rapsusta tämä oli oikein hauskaa, ja Rapsu olisi halunnut jopa livahtaa veneelle ilman käskyä. Muuta emme tällä kertaa tehneet, joten Nuusku ei jäänyt jälkeen ollenkaan, sillä Nuusku teki nämä kuviot onnistuneesti jo viime kerralla.

Ei kommentteja: