maanantai 15. kesäkuuta 2009

Nuusku SM-kisoissa

Nuusku edusti lauantaina Joensuun Agilityurheilijoita medien joukkuekisassa. Morris, Jumpe, Nuusku ja Fico! sijoittuivat joukkuekisassa 14. sijalle. Nuusku viipotti radan kohtuu vauhdilla, mutta hyppeli hieman varovaisesti. Otin aluksi tuntumaa keinonurmialustaan lämmittelyesteillä ja Nuusku liukastui kahdesti pahasti. Nuuskutin siis varoi alustaa ja se näkyi hypyissä. Ohjaus oli kroonisesti myöhässä ja muutenkin jäykkää, mutta viimehetken pelastuksilla saimme radan läpi kunnialla, vaikka puomin alastulosta tulikin vitonen. Nuuskun joukkueratavideo.

Sunnuntain hyppiksessä osallistujia oli 127 ja minä olin ihan kauhusta kankea mikä näkyi ohjauksessa. Kädet huiski ihan omiaan, itsenäiset ropelit ilman mitään tolkkua. Käskyt olivat myöhässä mikä näkyi erityisen hyvin keppien jälkeen, en ottanut Nuuskulia haltuun vaan meinasin antaa livahtaa putkeen. Onnistuimme kuitenkin suorittamaan radan virheittä pienoisella yliajalla ja pääsimme 50 parhaan joukkoon, joten onnistuimme kisatavoitteessa eli finaaliradalle pääsyssä. Nuuskun hyppyratavideo.

Finaaliin lähdimme sijalta 38. Hämmästyin itsekin miten sain koottua pääni ennen radalle menoa ja jännitin hyppyrataa vähemmän sekä ohjasin paljon paremmin. Nuusku tosin varasti lähdössä, mutta pysyi kuitenkin hyvin lapasessa. Harmikseni vaan Nuusku oli normaalia kuuliaisempi putkesta 12 tullessaan, sillä olin valmistautunut ulvomaan Nuusku pois puomilta, mutta Nuusku yllätti minut tulemalla suoraan sinne minne pitääkin ja häkellyin siitä siinä määrin, että huiskin Nuuskun hypylle 13 väärin. Hylky napsahti. Nuuskun finaaliratavideo.

Vaikka kokonaistulos ei ollut mitenkään korea, olen silti hyvin tyytyväinen arvokisakokemukseen. Varsinkin finaaliradalla Nupatin oli aivan mahtava :)

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

Hieno uusi kesäinen ulkoasu!

Mukavaa, että teidän autokunnalla sujuivat SM-kisat niin että olette tyytyväisiä. Kiitos Sirkun kyydityksestä ja hyvästä seurasta. Nuusku ja Topi ovat kuulemma kuin sisko ja sen veli (hyvissä asioissa).

Heidi kirjoitti...

Kiitos, kiva vaihteeksi väkerrellä tällä koneella, mutta ei tämä blogi vielä siltä näytä miltä haluaisin. Vaan hiljaa hyvä tulee...

Sirkku oli aivan loistava SM-kisoissa. Kisavideolta olen ihaillut Sirkun hienoa käsityöskentelyä kerta toisensa jälkeen, pitää koettaa päästä joskus itse samaan.

Huomenna sisko ja sen veli voivat näyttää vepetreeneissä yhteneväisiä vesipeto-ominaisuuksiaan! Uimahulluus taitaa olla sukuvika :)