sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Uusia agilityoivalluksia ja lisää uunoilua

Aamu alkoi eiliseen tapaan Jaamankankaan metsässä kirmaillessa. Nuusku, Rapsu ja Uuno jäljittivät hepan jälkiä, löysivät parin myyränkolot ja himmailivat muuten vaan. Kotiuduttuamme Nuusku ja Rapsu painuivat pehkuihin, mutta Uuno päätti hieman tuunata Nuuskun ja Rapsun lelukorin sisältöä. Toimivia uudistuksia Uuno tekikin; enää narupalloissa ei ole naruja pallojen menoa haittaamassa eikä pupun päätä täytä turhat vanut ;)

Pienten päivätorkkujen jälkeen lähdin Rapsun kanssa Vitikaisen agilitykoulutukseen. Tämän päivän treenien teemat jatkoivat eilistä linjaa eli vekkejä, ennakoivia valsseja ja takaakiertoja. Oli hienoa huomata miten nopean koiran saa etenemään radalla vauhdikkaasti ilman että itselle tulee kiire kun vain tietää mitä tekee... Monet uudet kuviot tuntuivat toimivan aiempia paremmin, joten pitää koettaa päästä huonoista urautuneista ohjaustavoista eroon. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty! Saimme Tiialta hyviä vinkkejä siihen miten voisimme muutamia kohtia menossamme hioa paremmaksi, joten olen erittäin tyytyväinen koulutuksen antiin.

Koska päivä oli aurinkoinen ja kaunis, suuntasimme vielä illalla metsään pitkälle lenkille. Taas kolmikko pääsi heppaa vainuamaan sekä pöläyttämään ilmaan parit metsäkanalinnut. Hauskaa tuntui olevan! Luulen, että Nuuskun ja Rapsun mielestä Uuno ei ole ollenkaan hullumpi lisä laumaa :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rekivaara kiittää Uunon hoidosta viikonloppuna! KIITOS ja KUMARRUS! Meillä huiske lisääntyy... Nellin tärpit lähestyy :D

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä, ilohan se oli tuommoista hymypoikaa hoivata :) Nellille tsemppiä lisääntymiseen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on ollut mukava viikonloppu sillä välin kun me istuttiin bussissa näyttelymatkalla:)

Kiva, että tapasit Taran Nita-pennun, se onkin hyvin samanoloinen kuin Tara. Eikun vaan rupeat nyt ihan tosissaan sitä fieldiajatusta työstämään ;)

Terkuin Johanna, Tara ja Jätkä

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä miekin kykkisin ilomielin bussissa, jos menestystä tulisi Taran malliin... :) Onnittelut valioitumisesta!