maanantai 3. syyskuuta 2018

Tuplanolla

Kajjaanin keikka.

Oih, olipas vallan antoisa agilityviikonloppu. Lauantaina suunnattiin ihka ensimmäiselle ProTeam-leirille Kuopion Koiramekkaan. Ajattelin ottaa lisukkeen Sannan henkilökohtaisen valmennuksen kylkeen, koska Sisun kehityksen kohteet tulevat esille häiriössä ja minun kehityksen kohteet sosiaalisten tilanteiden kuormituksessa. Leireily on siis häiriöherkille oivallinen paikka kehittyä :) Koontina muistiin itselle:

  • kontakti/keppi-treeni: vauhti erinomainen, keinu vaatii tason noston minun liikkumisen suhteen ja puomille parempi 0-suoritus%
  • erilaiset ohjaus/estepätkät-treeni: takaakierrot hallussa, erikoisestesuorille irtoaminen vaatii vahvistusta, kääntyy kuin unelma
  • valssit/takaaleikkaukset-treeni: molemmat sarjasuorituksina vahvaa ohjaajan epämukavuusaluetta, yksittäisinä mukaavuusaluetta. Takaaleikkauksilla nopeampi kuin valsseilla.
  • ratatreeni: onnistui aikalailla kaikki ja kellottamiset toivat hyvää vihjettä Sisun nopeimpiin linjoihin --> pitäisi muistaa kellottaa myös omissa treeneissäkin, koska mutu ei oo aina tosi!

Treenien ohella leirin huippuantia oli Ari Arppa Kuparisen luento kisakoiran huippukunnon virittämisestä. Oikeilla linjoilla ollaan Sisun kanssa oltukin, mutta oijoi, että laitetaan ensi kesän SM-kisoihin myös nopeuspiikki kohdilleen. Varokaa pikkumaksit, myö niin voitetaan kaikki, tai ainakin pidetään superhauskaa superlujaa!

Leiri-illan päätteeksi hurautettiin yöunille Kajjaaniin Paltaniemen rantaan. Kaunis usvan peittämä ranta, mikäpäs siinä on yöpyessä. Lazlokin muuntautui retkiautoksi käpälän käänteessä, patja häkkien päälle ja Sisu kainaloon. Hirmuisen hyvin nukuttiin, joskin huomasin, että iltayöstä puolet Kajjaanin nuorisosta tykkää käydä niemen päässä autoillaan kääntymässä ja aamulla lintubongarit luimivat kaislikoissa. Unipaikasta oli rapiat 7 minuuttia kisapaikalle ja siellä tavattiin Kasku-siskokin kisaamassa. Hirmuisen kivat radat oli Salme suunnitellut, rimat ihanasti 40 cm ja kisafiilis hyvä. Tuloksena makea flow jokaisella radalla; tuplanolla sijoilla 3. ja 1. sekä ohjaajan rimavitonen (heruttelin toiseksi viimeisellä hypyllä jo hyppyvalioarvoa mielessäni...).

Ei kommentteja: