sunnuntai 30. syyskuuta 2018

TOKO

Katsopas ihmettä, ehdimme taas mukaan perjantai-illan tokotreeneihin! Sisun teemana oli nouto ja ruutu. Nouto on mennyt eteenpäin, kiitos lyijykynäleikin ja siivoustempun. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että Sipuli tarttuu kapulaan innokkaasti ja tuo sen käteen. Tosin olen hätäinen palautuksen kanssa enkä ole rohjennut rakentaa siihen mitään kestoa vaan se on semmoinen "ojennan käden tosi nopeasti, että varmasti onnistutaan". Nyt pitäisi astua askel pidemmälle ja tähän saatiin erinomaisia ja toteuttamiskelpoisia vinkkejä, joissa päästään hyödyntämään jo opittua nenäkosketusta. Lähdetään siis rakentamaan liike loppuun :)

Ruudulla pidettiin hauskaa. Sisusta se on ihan huippu liike ja se lähtee ruudulle täysillä, ei ennakoi vaan pahtaa kohteeseen kaasu pohjassa. On näyttävä! Näyttävyys tulee nimenomaan siitä, että riemu roihuaa kelpien rinnassa. Saatiin Jenniltä hyvät ohjeet liikkeen eteenpäin viemiseen ja pitää lenkin kylkeen ympätä muutama pysähtymisharjoitus. Siitä tulee niin hieno!

Höpöjuttuina ollaan koko triolla treenattu oma-alue-peliä ja Sisu on kotiläksynä harjoitellut "pipi tassu"-temppua mikä on minulle vallan opettava. Ajoitus on kaikki kaikessa ja kun se on myöhässä, niin pipistä tulee natsitervehdys. Kiva haaste, sitä kohti! Lisäksi olen ("vihdoinkin!" kuulen usean huokaisevan) ajatellut paneutua Rapsun varastelun saloihin ja keittiössä luuhaamiseen, siihen on nyt suunnitelma kehitetty, joten vähitellen toteutuksen kimppuun. Jospa ruokakaapien sisältöjä pääsisi jatkossa syömään muutkin kuin Rapsutin!

Agilityn pariin on tarkoitus palata kunhan Sisu on tarpeeksi palautunut pohjoisen reissusta. Suunnittelin kyllä treeniä jo kuluneelle viikolle, mutta koska kelpie on käytännössä asunut sohvan alla, olen tulkinnut sen olleen tosi väsynyt. Se muuttaa sinne aina, kun kaipaa omaa rauhaa, ärsykkeetöntä tilaa syville unille ja perinpohjaista lepohetkeä. Sitä on nyt kestänyt viikon. Innokkaana se on lenkillä ja höpötempuissa, mutta ei se ole ollut yhtään sen oloinen, että olisi ylimääräistä energiaa purettavaksi ja koska läksylistalla on nimenomaan vauhtia ja aivotoimintaa sisältävät tehtävät, niin odotellaan vielä tovi :)

Ei kommentteja: