tiistai 23. tammikuuta 2018

Vasemmalle!

Pakkanen paukkui tänään hieman vähemmän, lähtiessä -16°C ja palatessa -17.5°C, joten piipahdettiin Lupsukan kanssa hallilla.  Kerrospukeutunut kelpie laukkasi lämppälenkillä hien pintaan eikä kylmä kyllä itsestäkään niin kylmältä tuntunut. Hallin lämmössä jatkettiin hillumista ja verryttelyä ennen kuin siirryttiin päivän ohjelmaan eli juoksupuomitreeniin nro 5: vasemmalle käännökset kokonaisella puomilla sanallisesta vihjeestä. Tehtiin viisi toistoa: suoraan vedätyksellä, suoraan ohituksella, vasemmalle ohjaajaan päin, vasemmalle ohjaajasta poispäin ja vasemmalle ohjaajan notkuessa teekupposen ääressä. Tarkoitus oli kirmata loppuun vielä suoraan yksi toisto, mutta Sisu puuskutti siihen malliin, että HIKI! joten lopetettiin toistot siihen.

Vasemmalle käännökset koko puomilla.

Puomilta siirryttiin jäähdyttelemään tokon pariin seuraamisella, liikkeestä maahanmenoilla ja paikkamakuulla. Kauniisti ilmaistuna seuraaminen oli kimmoisaa ja liikkeestä maahanmenot räjähtäviä. Rehellisesti ilmaistuna paikkamakuut olivat tosi hyviä. Ainoastaan toisessa toistossa oikea korva oli hieman levoton, mutta levottomuus ei näkynyt muussa olemuksessa. Mitä lie ääniä höriksellään sieppasi. Tokoilun jälkeen lähdettiin vielä jäähtymään pakkaseen.

Seniorijaosto ei ole innostunut pakkasella ulkoilusta. Tassuja palelee, joten kolmijalkaiset luppakorvat lähinnä tyhjentävät tankit ja suuntavat takaisin sisälle. Sisun tassut tarkenevat paremmin, jos se saa mennä omaa tahtia tai elinvoimaisten kavereidensa tahtia, mutta eläkeläistahdissa senkin anturat kärsivät. Onneksi vilkkaasti viipottavaa seuraa on tasaisesti tarjolla, viimeksi viipotettiin aina yhtä ihanan Veke-kelpien kanssa.

Ei kommentteja: