torstai 23. marraskuuta 2017

Keppiläksyjä

Keskiviikon pienryhmä oli tosi pieni, paikalla olivat ainoastaan Sisu ja Pokka, joten hyödynnettiin tilaisuus ja treenattiin molempien läksyt kuntoon häiriötreeninä. Molemmilla oli kentällä omat kuviot, joita ne suorittivat yhtä aikaa. Tosi ylpeä olen kyllä pikkukoiran keskittymiskyvystä. Kun ollaan duunissa, ollaan duunissa, ihan sama mitä vieressä tapahtuu :)

Silakan keppiläksyjä.

Tempaistiin aluksi settiin vihreitä palleroita (1-3). Eka hyppy takaakiertoon lähettäen ja jatko A-esteen kautta miun hengaillessa violetilla ristikolla. Lupsu oli liekeissä ja tempoi uljaita virheettömiä toistoja. Samaa takuuvarmaa settiä se esitteli miun hilluessa oranssilla ristikolla. Jatkoksi otettiin jokunen toisto sinisiä palleroita (1-3) miun notkuessa punaisella ristikolla. Kylläpä oli taitava eläin!

Pienen paussin jälkeen palattiin vihreisiin palleroihin (1-3). Eka hyppy takaakiertona, jatko putken kautta ja mie olin violetilla ristikolla. Tämä oli vaikein kuvio. Jos jäin putken suun taakse, kääntyi Sisu katsomaan ohjeita ja ajautui keppien toiseen väliin. Juoksi katsoessaan ja olikin sitten turhan haastavassa paikassa. Mutta yksi askel putken ulostulon jälkeen takasi onnistumisen. Miun hilluminen oranssilla ristikolla oli Sisulle pala makkaraa.

Yhteenvetona se minkä jo tiesinkin: ahtaat itsenäiset avokulmat toimii parhaiten ulkokautta vietyinä, niin en omalla sijoittumisella tee kulmasta liian ahdasta. Häiriötä voi olla vaikka miten paljon (putki tyrkyllä, kaveri samalla kentällä treenaamassa) ja Luputsiini vaan tekee duuninsa täydellisesti.

Ei kommentteja: