maanantai 9. tammikuuta 2017

Tekniikkahassuttelua


Sunnuntai-ilta sisälsi teknistä ja vauhdikasta hurvittelua Sisun kanssa. Teki mieli testata erilaisia ohjausvaihtoehtoja ja etenemislinjoja eri radan kohtiin. Alkuun itsenäinen irtominen pituudelle (2) miun lähtiessä jo toisaalle ja se oli Sisulle eilen kovin  vaikea. Viime viikolla peilikuvana itsenäinen suorittaminen oli paljon helpompaa :)

Yläkulman hyppyhässäkkä (4-8) toimi parhaiten etänä: backlap (4), twistimäinen liruminen (6), vastakääntö (7), takaakierto (8). Tuonne hyppyjen keskelle ei ollut juuri asiaa, paitsi jos halusi ötökän ihmeellisiin takaakiertoihin ja väärille hypyille. Testasin neloselle myös saksalaista, japanilaista ja pakkovalssia ja ne toimivat oikein hyvin. Neloselle ehti tekemään nopean koiran kanssa ihan mitä vaan, kun vain lähti ajoissa kakkoselta liikkeelle. Jatko sen sijaan ei noiden ohjausten jälkeen toiminut, no vitonen oli kakunpala, mutta kuutoselle Lupsun saaminen silloin, kun itse napotin tuolla hyppyjen seassa... juuh ei. Silloin se myös seiskan jälkeen oli vitosella... Liian ahdasta ja olin linjoilla. Mutta erinomaisesti toimi kuviot, kun pysyin poissa hyppyjen keskeltä! Eipähän tuossa loppujen lopuksi miun tarvinnut kauhean montaa askelta ottaa, kun oltiin jo kepeillä.

Kepeille pakkovalssi (11) ja ilman sitä huvittelin vaihtoehtoisesti takaaleikkauksella (12). Keinulta putkeen (13-15) testailin vaikka mitä, molemmin puolin ja kaikilla mausteilla. Suosikkini oli persjättö (12-13) ja päällejuoksu (14). Puomin (16) testasin kirmaten molemmin puolin, luonnollisesti kivointa oli tulla kuvassa alapuolelta ja tempaista jatkoksi takaaohjausta (17). Sisu irtosi (18-25) iloisesti, tuplasylkkäri (27) toimi kuin häkä, puomi (28) oli jäätävä, poispäinkääntö (33) maailman kaunein ja rohkenin jopa päällejuosta kepeillä (34).

Sisun estehakuisuus on parantunut merkittävästi ja takaaohjaaminen tuntuu jossain paikoissa sen kanssa oikein luontevalta. Ja huomenna sitä lisää :)

Ei kommentteja: