sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Himotreenaajat

Jo toiset itsenäiset treenit tälle viikolle! Kerrassaan hurjaa :D Sunnuntai-illan ratoksi oli kivaa hurauttaa Pärnälle. Kukapa se ei tykkäisi lämpätä tuulessa ja tuiskussa sekä hangessa kahlaten. Yllättäen ei ollut taaskaan hallilla tunkua.

Otettiin treenin alle hieman tekniikkaa ja sen jälkeen hurjaa hurvittelua. Tekniikkapläjäyksessä (alla) alkuun kauko-ohjauksen vahvistusta siten, että olin valmiiksi vastaanottovalssissa (3) asemissa. Tosi kivasti Lupsu poimii kakkosen ja syöksyy nälkäisenä eteenpäin. Loppupätkällä treenattiin erilaisia yhdistelmiä, joissa vaihtelivat mm. takaakierto-valssi (5), takaakierto-päällejuoksu (5, 8), viskileikkaus (4, 8), backlap (8), pakkovalssi (4, 8) ja niistosokkari (8).


Lentolisko oli liekeissä ja tänään sujuivat jopa viskit! Lopuksi vedettiin ihan hulvatonta vauhtirallia ja kelpi oli niin tosissaan ja tulessa, että ei voinut kuin nauraa. Vauhtiralli loppui puomille enkä edes liioittele, kun sanon, että se lensi sen läpi. Tassut taisivat koskea tasan ylösmenokontaktille ja alasmenokontaktille, mutta eipä juuri siinä välissä. Se oli ihan kisavireessä!

Ei kommentteja: