lauantai 20. helmikuuta 2016

Geohauvat

Aloitettiin nelijalkaisten kanssa lenkkipolkujen laajennus uuden harrastuksen parissa. Geokätköily saapui myös tähän tupaan ja kahmaisi kainaloonsa. Kerrassaan hauskaa!

Tipu pesässään!

Kätköjä on koluttu niin kotikulmilla, kylillä ja Jamiskalla. On ollut ilo huomata, että kaikille kätkön tekijöille ei riitä pelkkä kätkön teko vaan kätkössä on joku juju kuten vaikkapa kuvan kätkön yhteys kätköpaikkaan.

Lauantaiaamun ratoksi kipaistiin lentoliskon kanssa aamuaksat. Ihan parhautta hurauttaa aamulenkin ja seniorien huollon jatkoksi hallille treenimään teemalla "hallilla vika, hallilla eka". Yllättäen kukaan muu ei ollut treenaamassa lauantaiaamuna seiskalta :D

Koulutin eilen illalla aksakurssilla ja tuon kurssilaisille suunnittelemani vauhdikkaan ratatreenin vedin Sisun kanssa aamun iloksi ja siihen päälle hieman keppien avokulmia. Erittäin miellyttävää oli huomata Sisun kehitys! Helposti koiransa kehitykselle itse sokeutuu, kun sitä koko ajan katsoo, mutta tämä oli semmoinen treeni, jossa selkeästi huomasin Sisun estehakuisuuden ja irtoamisen vahvistuneen aika huikeisiin sfääreihin. Typy luukutti räkä poskella menemään ja poimi ahneesti kaikki kirsun eteen osuneet  esteet. Jouduin linjaamaan paikoissa missä kokemattoman Sisun kanssa en olisi joutunut ja parhautta oli nähdä pelkkä housukarvojen vilahdus, kun toinen painoi suoralla ohi ja luukutti menemään.

Keppien avokulmat sujuivat mallikkaasti, mutta vaativat minulta pienen rytmityksen. Sisu ei vielä ole harjaantunut säätelemään sisäänmenovauhtiaan sellaiseksi, että taipuisi 100% varmasti kakkosväliin, mutta siihen riittää avuksi ihan pieni oma rytminmuutokseni.

Ei kommentteja: