maanantai 14. joulukuuta 2015

Hauskuutta ja huoltoa!

Lentolisko lekotteli lihashuollossa viikko sitten. Jonkun verran löytyi hierottavaa, mutta kaikki pehmeni käsittelyssä eikä uudelle kerralle nähty tarvetta. Hienosti Silakka käsittelyssä köllötti ja on  omaksunut muillakin elukoillani olevan tavan eli pois lähdetään ainoastaan lahjomalla. Niin kivaa Helillä on :)

Viikkotreenit olivat lystikkäät! Alussa olin sijoittunut kolmoshypyn taakse ja hyvin toimi, kun maltoin ohjata. Keppien (4) aloituksessa ei ollut ongelmia vaan onnistuin rytmittämään liikkeeni siten, että Sisu ei ryysinyt liian kovaa vaan taipui jatkoon. Tiesin kohdan 9-10 olevan meille se todellinen haaste ja sehän oli! Kotiläksyksi jäi etsiä siihen sulavat kuviot. Mitään jakoa mihinkään valssiin ehtiä ja sylkkäriä en saanut tuossa kohdassa toimimaan halutulla tavalla. Mutta eipä auta kuin laittaa läksylistalle!

 
©HeidiUtriainen

Loppurata oli sujuvaa settiä. Koetin hyppyä 20 sekä niistolla (lyhempi matka) että pakkovalssilla (parempi etenemislinja jatkoon) ja molemmat toimivat, mutta ainoastaan niisto tuntui hyvältä.

Loppuviikosta olikin Unskiksen osteopaatti ja siellä perinteistä poiketen oli hieman rauhaton Nuusku. Nupa yleensä nukkua tuhisee läpi hoidon, mutta nyt sillä oli selvästi kylki kipeä. Hoitotilanteessa en muistanut, mutta jälkikäteen muistin, että eipä toki ihme, kun Nuuskuhan kääntyi joku aika sitten polulla suoraan takaa täysiä juoksevan Sisun eteen. Nuusku ei kuullut eikä Sisu enää ehtinyt väistää. Sama kylki kyseessä, joten uskon, että se siellä taustalla kummitteli. Askel on seniorilla jälleen erityisen kevyt, sen huomasi heti viikonlopun metsäretkillä.

Loppuviikosta käytiin myös pienellä iskuryhmällä vetämässä kisanomaiset treenit. Hifistelin alussa ja menin valmiiksi putken jälkeisen hypyn (4) taakse. Kepeille (8) lähetin Sisun liikkeellä rytmittäen ja sen jälkeen juoksin ja juoksin ja juoksin ja olisin halunnut kuolla, kun niin hapotti, mutta juoksin ja juoksin ja juoksin.... Kamalia tuommoiset luukutushypärit, kun missään vaiheessa saa ohjaaja levätä!

Kisamainen treeni.

Ei kommentteja: