sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Wannabe Laika

Katu-uskottavuuden kasvatus.

Pikkulohikäärme liittyi lauantaina päivystyspotilaiden kerhoon saatuaan lenkillä korvaansa osuman. Verta tuli melko reippaasti, joten suunnattiin päivystykseen. Korvasta leikattiin pala pois, koska siinä vaiheessa lerpukka oli jo kuollutta lihaa. Silpomista varten lentolisko laitettiin kauneusunille vaikka se koettikin silmiään pitää auki viimeiseen asti. Kauluria pieni eläin joutui pitämään kotimatkalla ja kotona pahimmissa pöllyissään, koska tassu hakeutui kutkuttavaan paikkaan. Onneksi illan pimetessä kaulurin pystyi jo heittämään nurkkaan eikä sitä tarvitse laittaa enää kuin yksinollessa.

Avaruuskoira. 

Nyt kun kotosalla on tolleripotilas ja kelpiepotilas, voin todeta, että potilastyypeillä on iso ero! Vähän sama kuin flunssaisella ja miesflunssaisella :D Onneksi kelpin draama ilmenee ainoastaan kauluripäässä, silloin elämä on niiiiiin rankkaa. Kipeä se ei ole ja haavan hoitaminen on helppoa kuin heinänteko.

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Pikaista toipumista potilaille!

Heidi kirjoitti...

Kiitos!

Sunnuntai-iltana saatiin uusi käänne Nuuskun kuvioihin ja taas yhteys päivystävään... Tänään mennään klinikalle tarkempiin tutkimuksiin ja toivotaan, että lopputulos on jotain muuta mitä päivystävä epäili.