torstai 26. marraskuuta 2015

Hurmaa!

 Lumen hurmaa Aavarannassa. Ai missä kolmas? Taskulla.

Viime lauantaina koettiin aivan mieletöntä aksahurmaa! Osallistuttiin Lohikäärmeen kanssa toistamiseen Jenna Caloanderin koulutukseen. Etukäteen nähty treenipiirros (alla) nosti tuskanhien pintaan ja pään sisällä kiljui epäuskoinen ääni "vaikea, ei osata, ei pystytä, ei kyetä", mutta vaihdoin kuitenkin rakentavimpiin aatoksiin eli treeneissä treenataan, kahden esteen treeni on ihan hyvä treeni ja muuta lässynlässyä. Ennen rataantutustumista kannustava treenikaveri lupasi keksin, jos pääsen kuudennelle esteelle saakka… ;P Tokihan vedettiin siihen kohtaan ihan jäätävää osaamista! Ei olisi kuulemma voinut mitään tehdä paremmin eli olen alkanut oppia ajoittamaan sylkkärin kohdilleen.

©JennaCaloander

Hitusen mietin, että lentääköhän Lohikäärme kattoon, kun ei oltu päässyt baanalle toviin, mutta hyvässä meiningissä pysyi. Lupsu sai suistusta "lahjakas", "kääntyy" jne. Liikerytmitys on meidän ase. Siihen vastaa pieni kelpi aivan käsittämättömällä tarkkuudella ja olenhan toki sen tiennyt, mutta onhan se aina kiva kuulla muiltakin, että "käytä sen vahvuutta äläkä pilaa sen lahjakkuutta kikkailemalla ohjauksilla". Loppuvaiheessa villit kädet lähtivät vauhtiin ja toisessa setissä pitikin ohjata ilman käsiä. Erinomaisesti kulki elukka ja tykkäsin treenistä hurjasti vaikka sainkin juosta itseni henkihieveriin.

Maanantaina kipaistiin vetämässä pikaiset omatoimitreenit, koska koin, että pitää saada pientä ratamaista tuntumaa ennen lauantain kisoja. Yhdistelin harjoitukseen (alla) muutamat kisaradan ja viikonlopun treenin kinkkiset kohdat, jotka saatiin hyvin sujumaan osana rataa. Kahvipapu oli lennokas ja irtosi ihan törkeän hyvin. Yhteistyö pelasi ja tekniikka toimi. Hyvä fiilis!

Omatoimitreenit.

Keskiviikon pienryhmätreeneissä jatkettiin samaa hyvän fiiliksen linjaa. Koutsi oli viritellyt huikean vauhdikkaan harjoituksen (alla), jossa sai pistellä menemään ihan tosissaan. Erityisesti alussa (1-5) Sisu oli ihokarvat pystyyn nostattavan upea! Pystyin ottamaan sen baanalle kolmosen jälkimmäisen siivekkeen hujakoilta ja pikkukelpi veti tunnollisena tukka tanassa. Kotiläksyksi jätin kohdan 5-7, kun en ehtinyt asemiin enkä halunnut jäädä sitä hinkkaamaan sitä tällä viikolla, koska tämä viikko on onnistumisten viikko! Muut radan kohdat saatiin pelittämään makeasti ja parhautta oli myös jäähdyttelylenkki Watin, Jumpen ja Uffen kanssa.

©HeidiUtriainen

 
Maailman paras kainaloinen, Rapsu Hapsu Haperoinen.

Seniorijaoston kanssa on ulkoilut ja vedelty päivänokosia. Nuuskun noutajuus on tällä hetkellä ihan mahdotonta, koko ajan liikkuu lehdet paperinkeräyskorista ja sukat nurkista lojumasta.

Ei kommentteja: