lauantai 19. helmikuuta 2011

Tropiikissa treenaamassa

Tuntui kovin hassulta aamulla katsoa pakkasmittaria, havaita lukema -26 ja todeta, että lähdetäänpä treenaamaan. Hyisen treenihallin sijaa Nuusku ja Rapsu suuntasivat Zorron, Vapun & Hipan ja Rikin kanssa trooppiseen Hukka-Halliin treenaamaan. Olipahan lämpsäkkää. Tolleritypyt tekivät alla olevan kuvan tummat pallerot.


Pätkällä 1-7 ei ollut mitään ihmeellistä. Kakkosputkelta kääntöä lähdettiin rakentamaan palikkatasolta eli lelu putkensuun viereen ja tulipahan kaunista tiukkaa kurvia. Rapsukalla meinasi ensin lähteä kepit tassusta putkensuun (11) kuiskutellessa, mutta malttoi lopulta pujotella loppuun ja hienosti haki kuutosputken. Pätkällä 8-13 kokeilin ysi hypylle eri ohjausvaihtoehtoja ja pakkovalssilla kulki parhaiten. Hypylle 12 toimi parhaiten saku. Loppupätkällä 13-18 ei ollut mitään ihmeempiä, muurin takaakierto sujui sulavimmin kauemman siivekkeen kautta.

Lämmittelyillä ja jäähdyttelyillä käytiin hillumassa jollain kuopiolaisella järven jäällä, mikä lie nimeltään ollut, ainakin kovin aurinkoinen. Hirmuisen hauska päivä ja seuraavaa reissua odotamme innolla :)

Ei kommentteja: