perjantai 18. helmikuuta 2011

Terapiaa ruumiille ja mielelle

Nuuskuli pääsi jälleen fysioterapiaan tarkistukseen, että kaikki on oikeasti yhtä hyvin kuin ulospäin näyttää. Tällä kertaa tsekkaus ei ollut edes aivan turha vaan alaselästä jopa löytyi pikkuinen jumi, joka pehmeni käsittelyssä, mutta otettiin vielä uusintakierros ensi viikolle varmuuden vuoksi. Jumin poistumisen varmistuttua koittaakin hulvattomat ajat, sillä N ja R pääsevät tutustumaan vesiterapia-altaaseen. Terapian tarvetta ei taida olla kuin ihmisellä, mutta altaaseen mennäänkin kunnonkohotusmielessä. Toimii siinä tarkoituksessa kuulemma oivallisesti. Hauskaa :)

Rapsun synttärit huipentuivat eilen Topin kanssa lenkkeilyyn Pyhäselän jäällä. Olipahan kaunista tallustella auringonlaskussa. Pakkasta oli niin paljon, että olimme ainoat ulkoilijat, mutta sehän oli vain mukavaa. Takit ja tossut pitivät otukset lämpöisinä. Tosin Joken fleecetossut on loppupeleissä todettu liian nöhvelöille suunnitelluilta sillä ne eivät kestä kunnon menossa mukana, joten tossuvalikoimaa laajennettiin tänään aivan upeilla Extreme All Weather Bootseilla. Malli on niin pätevän oloinen, että nuo luultavasti pysyvät tassuissa myös umpihankilenkeillä. Pitänee viikonloppuna kokeilla.

Nuusku ja Rapsu ovat perustaneet Pötyä pöytään just nyt heti -liikkeen. Fanaattisen ääriliikkeen fyysistä puolta johtaa Nuusku ja äänitorvena toimii Rapsu. Kellon ollessa 15.40 aloittaa Nuusku norkoilun keittiön suunnassa, tehokkaan ravin keittiöstä olohuoneeseen ja ihmisten aktiivisen tuijotuksen. Rapsu asettuu ihmisen viereen könöttävään istuma-asentoonsa ja sanoo "hynfm ynh", nostaa vasemman etutassun ilmaan ja toistaa sanomansa. Kun mitään ei tapahdu, on protestilaulun aika eli Rapsu päästää kauniin täyteläisin "ou vou vou" ulvahduksen. Onneksi kumpikaan otuksista ei osaa kirjoittaa, koska muutoin täällä jaettaisiin pamfletteja. Tämä eläinten vapaita ruokinta-aikoja ajava liike on ollut aktiivinen pari päivää, ilmeisesti kovat pakkaset ovat saaneet masut kurnimaan entistä rivakammin. Asiaansa ajavia kuunnellaan ja tullaan vastaan lisäämällä ruokaan rasvaa, mutta ihan niin paljoa ei murusia lellitä, että kupit lattialla laskettaisiin kahtakymmentä vaille neljä.

Ei kommentteja: