maanantai 26. tammikuuta 2009

Nuusku on mahtava eläin!

Nuusku osallistui viikonlopun Kemin pakkasrallissa kuuteen starttiin. Meidän tulosprosentti 33,3 ei ollut kovin mairitteleva, mutta toisaalta ne kaksi tulosta mitkä saimme aikaiseksi olivat sitäkin hienompia. Nuusku otti kisoissa kaksi nollavoittoa, joten vuoden 2010 tammikuun lopussa alkaa viimeisen AVA-nollan metsästys!

Lauantai alkoi kahdella hienolla radalla, jotka ohjaaja onnistui säätämään hylyiksi. Ensimmäinen Savikon rata oli aikamoista kieputusta ja perinteiseen tapaan vaikeiden kohtien ollessa takana, juuri ennen loppua, Heidi päätti nuolaista ennen kuin oli tipahtanut ja hehkutti mielessään nollatulosta, koska loppurata oli helppoa kauraa... Juu, olisihan se ollut jos ei olisi lopettanut ohjausta. Nuusku meni nopeasti, tiukasti ja tykkäsi erityisen paljon kontaktiesteistä.

Toinen Jämsän rata sisälsi niin alkeellisen ohjausvirheen, että masentaa edes muistella sitä, mutta hukkasin Nuuskun tilanteessa missä oikeasti kukaan ikinä edes onnistu hukkaamaan kaveriaan, mutta hyvin onnistui ;) Sen seurauksena jäi yksi este välistä, mutta muuten rata oli Nuuskulta jälleen kerran varmaa ja hyvää työtä.

Launtain kolmannelle Savikon radalle lähdin masentuneena ja varmana siitä, että tulipa ajettua aika monta sataa kilometriä turhaan. Hyppyradoilla on niin kovat ihanneajatkin, että ei mitään jakoja... Mutta mennään nyt, kun täällä ollaan. Vedettiin kovaa ja tarkasti, Nuusku kääntyi hyvin, korjasi lopussa miun ohjausvirheenkin hienosti ja tuloksena oli Nuuskun ensimmäinen nollavoitto kolmosluokassa!

Sunnuntaiaamuna ensimmäinen rata oli Jämsän agirata. Rata meni aivan loistavasti, pysyin suunnitelmassani ja Nuusku toimi unelmaakin paremmin. Nollavoitto tuli tältäkin radalta! Voi Nuusku, Nuusku... :)

Sunnuntain toinen Savikon rata ja kolmas Jämsän rata olivat suorituksia sarjassamme olisi pitänyt lopettaa ajoissa ja lähteä kotiin. Toinen rata oli molemmilla tosi löysää sekoilua, jossa ei ollut yhtään hyvää kohtaa (taisi tulla kymppi) ja kolmas rata vedettiin täysillä ihan omiamme. Nuuskulla lähti mopo tassusta ja minä menin perässä ;) Ajattelin, että otetaan viimeiseltä radalta edes hyvä fiilis ja vauhtia kun homma kaatui jo ennen ekaa estettä...

Oli ihan älyttömän mukavaa, paikka oli hulppea, seura hyvää ja tulokset mahtavia! Ensi vuonna Kemiin ihan varmasti :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

No enpä turhaan kytännyt, milloin tulee blogiin tarinaa. Aivan mahtava viikonloppu teillä! Onnea molemmille! Olet oppinut ohjaamaan nopeaa koiraa.

Heidi kirjoitti...

Kiitos! Vielä kun saisi säädettyä ohjaustaan sen verran, että muuutamat idiootimaisuudet katoaisi ;) Mutta ehkä sekin päivä vielä tulee.

Anonyymi kirjoitti...

REKIVAARA ONNITTELEE! UPEAA!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hienoista tuloksista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, mahtavasti agitettu!

Heidi kirjoitti...

Heidi ja Nuusku kiittää :) Vuoden tavoitteet ylittyivät enemmän kuin paljon heti ekassa kisassa. Mie olen niin ylpeä tuosta otuksesta :)

Unknown kirjoitti...

Onnea nollatuloksista :)!

Heidi kirjoitti...

Kiitos! Hauskoja hiihtohetkiä Iitun kanssa :) Ja tsemppiä tuleviin kisoihin & kokeisiin!

Taija kirjoitti...

Aivan mahtavaa menoa teillä! Paljon onnea AVA-kiinnityksistä ja tervemenoa Tornioon ensi kesänä (yhtä nollaa vajaa?). Ihan tulee tässä itselle kademieli, kun Ompun kanssa pääsee kisaamaan vasta vuoden päästä...

Heidi kirjoitti...

Joo, yksi nolla vielä puuttuu. Katsotaan nyt tuleeko sitä. Mukava olisi SM-kisoihin kyllä lähteä!

Treeni-iloa teille! Ja Omppu on sit voitokkaana ensi kevään kisoissa...:)