tiistai 6. tammikuuta 2009

Keppien taikaa

Loppiaisaamun ratoksi suuntasimme Akun kera hallille. Nuusku ja Rapsu tekivät pikatreenit, joissa oli tarkoituksena ottaa keppejä avo- ja suljetusta kulmista. Vauhtia kepeille otettiin putkestä. Molemmilla homma sujui upeasti. Hauska huomata miten Nuusku innostuu erityisen paljon kepeistä, jos palkkana on patukan repiminen. Rapsu taas rakastaa kalkkunalla leikkimista.

Parasta kuitenkin oli se, että Rapsu pujotteli onnistuneesti myös siltä vaikeammalta puolelta! Minun ollessa keppien vasemmalla puolen tarvitsee Rapsu avustetun vedon kepeille ja silloin homma lähtee rullaamaan vauhdilla. Eli vedän Rapsun kädellä ekaan väliin ja käännän toiseen väliin. Kun Rapsu pääsee alkuun, on ihan sama millä puolella minä hengailen. Tämä oli lohdullinen huomio, sillä olen tähän asti luullut, että Rapsu ei tajua pujottelusta mitään muulloin kun minun ollessa keppien oikealla puolen, mutta kyse onkin ollut vain siitä, että alku on hankala. Pujottelunopeus on Rapsulla aivan mahtava :) Muuta me ei sillä kerralla otetukaan vaan tarkoitus oli pitäytyä vauuhdikkaassa ja iloisessa keppitreenissä.

Treenin jälkeen lähdimme Kaisan ja Akun kanssa metsäkävelylle. Rapsu esitteli Akulle leikkiinkutsuja, Aku vastasi niihin ja kaverit leikkivät aina siihen saakka, kun Nuusku katsoi, että Rapsun on aika rauhoittua ja olla sivistyneesti... ja kohta taas sama alkoi uudestaan. Nuusku on luonteeltaan järjestyspoliisi.

Ei kommentteja: