perjantai 16. tammikuuta 2009

Keppikulmia edelleenTaas edistystä Rapsun kepityksessä :) Eilisissä treeneissä mentiin lyhyitä peruspätkiä, joihin sisältyi keppejä joka suunnasta... Ekalla pätkällä 1-9 oli ensin kepit suljetusta kulmasta (5) ja Rapsu meni ne loistokkaasti vaikka olin keppien vasemmalla puolen. Jipii! Avustetun alun kanssa ei mitään ongelmaa. Nuusku aloitti kepit myös avustetusti ihan vaan sen takia, että opetan sitä hakemaan käteen kepeillä, jolloin alku nopeutuisi ja niinhän siinä kävikin. Nuusku on alkanut tykätä kepeistä ihan uudella tavalla ja se näkyy pujotteluvauhdissa. Takaaleikkaus hypylle 6 ja putkesta saatua vauhtia kadottamatta avokulmasta kepit (8) keppien ekasta välistä tokaan väliin vetäen ja huvitteluna sylkärillä puomille.

Toka oli pätkä 11-19. Nuusku ja Rapsu molemmat hakivat hienosti putken puomin sijaan. Tein persjätön hypylle 13, jotta ehdin kierrättää hypyn 14. Jaakotusta treenasin hypyllä 15 ja Rapsun kanssa se menee paremmin kuin Nuuskun. Nuusku lukee minua niin tarkkaan, joten jotta jaakotus onnistuisi tulee ajoituksen olla täydellinen tai muuten Nuusku kääntyy ennen hyppyä. Eli en saa hötkeltää vaikka mieli niin tekisi. Kepeille meno onnistui Nuuskulta loistokkaasti, mutta Rapsun kanssa tuli isoja ongelmia. En ehdi ohjaamaan Rapsu, koska se ampuu kepeille ihan sairasta vauhti, mutta eihän se raukkaparka osaa hakea keppien aloitusta siinä vauhdissa vaan hönkii tokaan väliin. Jotenkin vauhti pois ennen keppejä -vaihtoehto ei kuulosta yhtään houkuttelevalta. Mie en tiiä mitä mie tekisin. Keppien jälkeen molemmat hakivat onnistuneesti puomin putken sijaan.

Kolmas pätkä 21-26 oli ihan vaan putki- ja keppirumbaa ja tämä meni molemmilla ihan nappiin. Tällä pätkällä kepeille ei kiihdytetty täysillä, joten Rapsunkin sai sinne minne pitää. Mutta onpa vaan niin hienoa huomata, että Rapsu oikeasti pujottelee nyt minun ollessa kummalla puolella keppejä vaan, ei ollut vain hetken erhe ;) Pienestä sitä saa ilonsa.

Ei kommentteja: