maanantai 22. syyskuuta 2008

Vesipelastajat jälleen vauhdissa

Nuusku, Rapsu, Topi ja Mörkö leikkivät tänään suuria vesipelastajia, tai ehkä Mörkö toimi enemmän rantavahtina ;) Tällä kertaa vedestä tuli noutaa veneen korvikkeena toimiva sininen möhkäle (asiantuntevaa veneilytermistöä...), johon oli laitettu lisäpainoksi vesikanisteri. Ideana olisi ollut vetää koko komeus rantaan köydestä, mutta Nuusku ja Topi kokivat asian toisin ja koettivat rahdata kohdetta damiotteella. Rapsulla oli ainoana hienot vepeotteet, vaikka homman aloittaminen olikin hidasta. Uimamatka oli kaikilla lyhyt, sillä eihän tuo hökötys mihinkään lentänyt ;)

Lisäksi treenasimme vientiä maalla ja siinä Topi sekä Nuusku esittivät hyvää osaamista. Ensi kerralla onkin vuorossa veteen vienti. Alla muutamia kuvia ja vähemmän edustavia videoita.


Rapsu ja Topi odottavat vuorojaan.

NUUSKUN TYYLINÄYTTEITÄ:


RAPSUN MENOA:


TOPIN TAIDONNÄYTTEITÄ:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos videoista! Videolla ei näytä ollenkaan pahalta kuin luonnossa tuo Topin touhu. Täytyy kuitenkin opetella köydestä vetämistä ettei pelastettava menehdy puremiin pelastusoperaation aikana. Tai kumivene saavu rantaan riekaleina.

Heidi kirjoitti...

Eikä kuulosta yhtä pahalta ;) Armollisesti videoilta puuttuu Nuuskun antama vinha kannustus Topin ja Rapsun ollessa hommissa...