sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Rapsu ketteryyskisoissa

Rapsu juoksi tämän päiväisissä JoAn agilitykisoissa kaksi Johanna Nybergin tuomaroimaa rataa. Eka rata oli kaunista ja vauhdikasta menoa, mutta keppikulma osoittautui vaikeaksi ja siitä tuli vitonen. Muutoin Rapsu meni hienosti ja lujaa ollen medien kultamitalisti :) Rata osoittautui hankalaksi kaikille eikä ykkösluokan A-kisassa tullut mineille, medeille tahikka makseille yhtään puhdasta rataa.

Toinen rata olikin sitten aivan totaalinen katastrofi niin koiran kuin ohjaajankin toimesta. Alku meni aivan plörinäksi sillä jostain syystä Rapsu tulkitsi tuomarin pillittämän lähtöluvan luoksetulokutsuksi ja paineli tuomarin tykö tuhatta ja sataa... No mutkan jälkeen jatkettiin matkaa ja se menikin Rapsun osalta nätisti, mutta minun pasmat oli mennyt siinä määrin sekaisin, että tein typeriä ohjausvirheitä ja Rapsuhan kuuliaisesti meni sinnne minne minä virheellisesti huidoin ja sit piti aina korjata... saldoksi tuli 15 virhepistettä. Kepit menivät Rapsuttimella kuitenkin mallikkaasti, kontaktit hienosti ja korvat kuulivat tehokkaasti, joten tyytyväinen voin olla.

Nuuskun juoksuaika jatkuu, joten piirinmestaruustaisto jäi Nupalta väliin. Harmillista, mutta minkäs sitä säännöille voi. Mennään sitten seuraaviin kisoihin sitä suuremmalla innolla :)

Muutoin koiruuksille ei kuulu ihmeitä. Jännintä viime aikoina on ollut Oulun reissu, jolloin karvakuonot pääsivät uimaan sorsien kanssa Hupisaarilla ja tepastelemaan Rotuaarille sekä kiertelemään ihastelemassa Oulunjoen ja kanavan rantoja. Ensi viikolla on tarkoitus taas vaihteeksi mejäillä ja uskaltautua harjoittelemaan Rapsun kanssa voittajaluokan jälkeä! Mitäköhän siitä tulee... Nuuskulle tulee makausharjoitusjälki. Mutta nyt me suunnataan Jamiskalle syömään vattuja, nam :)

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Oikein paljon onnea Rapsulle menestyksestä agilityn saralla!!

Ja hyvää syksyä teille kaikille!

Katsotaan, jos saataisiin lauantaiksi 20.9. mahdollisuus vaikka nähdä.. mitä luulette? Niinku viime vuonnakin..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, hienostihan sillä on mennyt vaikka puhtaita ratoja ei ole vielä tullut.

Onnittelut vaan teille Hanin hienoista näyttelytuloksista ja oikein hyvää syksyä!

Joo nähdään ehdottomasti! Mutta ehkä ulkona tällä kertaa... ;) Tuo 20.9. kuulostaa oikein hyvältä!