lauantai 17. toukokuuta 2008

Rapsulle EH/1

Tämän päivän Joensuun kansallisessa näyttelyssä Rapsun arvosteli Jaana Hartus Erittäin Hyväksi ja avoimen luokan kauneimmaksi nartuksi. Arvostelu on ihan mukava: "Keskikokoa hieman pienempi, tasapainoisesti rakentunut, mittasuhteiltaan oikea narttu. Varsin hyvä pää, melko voimakas kallo-osa. Hieman kookkaat korvat. Hyvä rungon muoto, Hieman luisu lantio, muuten hyvät kulmaukset. Riittävä askelmitta. Riittävä karvapeite."

Tuomari mittasi Rapsun ja totesi, että juuri ja juuri alarajaan (42 cm) napsahtaa. Hän tarkasteli ja mittaili sormillaan myös Rapsun kalloa ja muutenkin tutki rakennetta ihailtavan tarkkaan. Arvostelu on hyvin Rapsua kuvaava, dumbokorvainen kääpiö. Luisu lantio oli uutta, en ymmärrä mitä se edes tarkoittaa, mutta positiiviselta ei kuulosta... Toivottavasti lantio on huomenna entiseen tapaansa normaali :)

Rapsun kehäkäytös oli nolostuttavaa. Ennen kehään menoa Rapsutin seisoi kauniisti, mutta kehässä sijaistoiminnot saivat vallan ja oikeaa korvaa piti rapsuttaa vähän väliä ja peräpääkin kaipasi pesua. Että näin tänään. Jospa huomenna esiintyminen olisi edustavampaa. En tiedä joutuuko sitä myöntämään, että ehkä harjoittelu voisi olla tarpeen! Eeeh... ei kai? Näytelmissä oli paljon tuttuja punaturkkeja, myös ihana Siiri :) Siirin kanssa kävimme jo eilen illalla lenkkeilemässä ja riekkumassa Jaamankankaalla. Oli kiva tavata vanhaa tuttua. Nyt Rapsu nukkuu väsyneenä, onhan se rankkaa olla kaunis, ja Nuuskukin vetää lonkkaa päivän uintireissun jälkeen.

Ei kommentteja: