sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Huumaavaa vauhdin hurmaa

Nuusku vietti vauhdikkaan viikonlopun Kuopion kaksipäiväisissä agilitykisoissa. Starttasimme neljä rataa ja mukavaa oli. Molempina päivinä Jämsän radat olivat kinkkisiä ja ihanneajat tiukat.

Lauantain radoilla sain aivohalvaukset kesken kaiken ja onnistuin tunaroimaan Nuuskulle kiellot. Unohdin mitä olin tekemässä ja Nuusku pysähtyi molemmilla kerroilla hyppyjen eteen. En ilmeisesti osannut päättää oliko vuorossa valssi, takaaleikkaus ja minne sitä piti edes mennä... Toiselta radalta tuli kiellon jälkeen lisäksi hylky, mutta meno oli iloista ja helteestä huolimatta Nuusku kirmasi hurjaa vauhtia :)

Tämän päiväiset radat onnistuivat minun osalta hieman paremmin ja Nuusku oli edelleen mahtavassa iskussa. Kolmas rata meni puhtaasti, mutta valitettavasti emme päässeet 39 sekunnin ihanneajan alle. Neljäs rata oli yhtä hyvää menoa Nuuskulta, mutta minä mokasin ja tumppasin Nuuskun väärälle esteelle.

Joka tapauksessa reissu oli viihdyttävä ja agility maistui molemmille. Suorituksiamme kuvaa parhaiten kisaradalle kuulunut toteamus "koira on tosi hyvä, mutta miten tuo tyrii..." Tottahan se on, että Nuusku on kehittänyt itselleen sellaisen vaudin, että vanhoilla ohjauskuvioilla en Nuuskua voi ohjata enkä uusia ole vielä osannut kehittää. Emme nyt sitten saaneet viimeistä yksilökisojen SM-nollaa haalittua vaan lähimmillään se jäi 0,5 sekunnin päähän. Mutta SM-kisojen joukkuekisa kutsuu :)

Ei kommentteja: