perjantai 30. syyskuuta 2016

ProPerroa ja Utriaista

Palattiin reissusta suoraan treeneihin. Saatiin Pyryn, Binjan ja Rienan seuraksi kutsu Kuopioon maanantai-iltana treenaamaan ja mehän ei perinteisesti treenikutsuista kieltäydytä. Eikä kannattanutkaan, ihan huiput treenit! Hauska oli Marin autoon pakkautuessa huomata miten kelpie oli nöyrää tyttöä. Ei voinut sitten millään olla niin röyhkeä, että olisi loikannut takakontin häkkiin, kun Binja sanoi, että miun auto! Sisu luikki takaisin oman auton konttiin... noh, lopulta se sinne meni, mutta kovin oli pientä koiraa. Reppana.

Koutsina ProPerrolla oli Kataisen Sanna ja pureuduttiin treenissä meidän kisaongelmaan eli kieltoihin. Lähestyttiin kieltoja vähän eri tavalla kuin olen tehnyt tähän saakka ja täytyy sanoa, että se nosti menon seuraavalle tasolle. Oltiin jumittu paikoilleen, mutta nyt astuttiin loikka ylöspäin ja alkoi taas homma toimia. Tapa sopii ajattelevalle tulisielulle, ainakin tän viikon molemmissa treeneissä Sisu on vastannut siihen hyvin ja koen, että se vahvistaa sen estehakuisuuttakin enemmän. Ja toivotaan, että miekin alan vähitellen saada ohjauksiin rohkeutta enkä varmistelua.

Keinonurmella oli pitkästä aikaa hassua juosta ja Sisukin liikkui mielestäni hieman varovaisemmin, mutta eiköhän me pohjaan pian totuta, kun aloitetaan ensi kuussa henkilökohtainen valmennus. Tavoistani poiketen, linkitän tähän vallan treenivideon meidän ekasta setistä vaikka siinä paljastuukin, että miun juoksu ei ole tuulennopeaa vaikka siltä tuntuikin vaan enemmänkin pilkkopimeässä sipsutusta ja persjätöt ovat kroonisesti myöhässä, mutta takaaleikkaukset onnistuivat ja takaakiertoihin lähdöt ovat tyylikkäät!

Keskiviikon aksoissa lennettiin alla olevaa rataa. Ohjauksina tehtiin japanilaisia (3, 18), sylkkäri (5), takaaleikkaus (7), vastakääntö (12), päällejuoksu (14). Sylkkäristä (5) lohikäärme jatkoi lentoa seuraavalle hypylle (16), jos en ollut tarkkana, mutta en jaksanut siihen kuitenkin tuplasylkkäriä persjätöllä tempaista, kun pääpaino miulla oli saada takaaleikkaus (7) toimimaan ja ihan huikeaa settiä siihen saatiinkin! Törkeän hyvin lähti hakemaan hyppyä (7) ja kesti varhaisen leikkauksen :) Raivolla veti putkeen (8) ja leijeröi kepit (9) toistuvasti. Sisulle tuommoinen leijeröinti on kepeille paljon helpompaa kuin vaikkapa hypylle. Imu on ihan eri toinen. Loppupätkässä vaikeinta oli miulle muistaa rata 16 esteeltä eteenpäin, hilluin kuin päätön kana ympäriinsä, mutta lopulta aloin jopa liikkua oikeaan suuntaan :) Aivan mahtavat treenit, kelpi kulki kovaa!

©HeidiUtriainen

Pari päivää on levätty syksyisissä metsissä ja viikonloppuna onkin kauan odotettu Tuulia Liuhdon koulutus.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vau mitä menoa tuossa videolla!! :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos :) Siitä puuttuukin isoimmat räpellykset ja oma lähituntuma keinonurmeen, säälin katsojia editoimalla mahalaskun pois :D

Alkaahan tuo meidän tekeminen paikoin aksalta näyttämään, mutta en vaan kestä katsoa tuota omaa kroonista joko myöhässä oloa tai sitten rynnimistä. Joku rytmitaju ois kiva!