lauantai 10. syyskuuta 2016

Onni on hyvät treenit

Rapsu päiväunilla parvekepesässään.

Koska viilenevät illat, Rapsuttimen parvekkeen pesäkoloon laitettiin lisävuoraukset. Nyt kelpaa luppakorvan kömpiä koloonsa unille. Harmaahapsu viihtyy pesässään turhan hyvin, alkaa itselle tulla sisällä jo kylmä, kun parvekkeen ovi odottaa avoinna heräävää murmelia.

Sisun juoksut loppuivat ja tilalle tuli hellyydenkaipuu potenssiin sata. On se hassu koira :) Oltiin onnekkaita ja mahduttiin PoKS:n järjestämään Saija Mustosen koulutukseen. Saija on ihan huippu koutsi ja koska koulutus oli PoKS:n ulkokentällä, lähdettiin Sisun kanssa intoa puhkuen mukaan. Kannatti lähteä, aivan huikea treeni! Hypärillä pääsi rytmittämään ja kelpie lensi kovaa. Nautinnollista ja mikä parasta, Sisu veti aidolla kisavireellä, koska ko. kentällä on aiemmin ainoastaan kisattu. Saijalta tuli loistavia vinkkejä, nyt loppui valssien valuminen ja kieltojen keräily koiran tuijotuksella :) Saatiin hyvät vinkit myös "kelpieniistoon", toimi! Olin itsekin kohtuullinen ja onnistuin täydellisesti japsin ajoituksessa, kylläpä hiveli. Taas on treeni-into tapissaan!

Lupsu liikkui kentällä niin kovin hyvin, että hieman harmittaa, etten rohjennut ilmoittaa sitä samalla kentällä pidettäviin ensi viikonlopun kisoihin. Jotenkin ajattelin, että se on siellä silloin kuitenkin kummallisissa raskaushuuruissaan, mutta eipähän sellaista tänään ainakaan näkynyt. Mutta ehkäpä aiemmista hormooninhuuruisista kisareissuista oppineena katsellaan kisoja sitten joskus joulukuussa, kun pennut on vieroitettu. Siihen saakka keskitytään tunnollisesti läksyihin!

Ei kommentteja: