tiistai 28. kesäkuuta 2016

Mökiltä hallille

Keskikesän juhlaa vietettiin perinteiseen tapaan mökillä teemalla "joka päivän ja joka ikisen yön, mie lettuja syön...". Kokkoa, soutelua, jotkut ui, toiset ei, yksi tipahti veneestä, hyviä yöunia aitassa, jalkapallon em-kisoja radiosta. Niistä on hyvät kesäpäivät tehty. Säät suosivat.

Kaupunkiin kuitenkin palattiin Rapsukan huomista lääkärikeikkaa varten. Helteillä Rapen liikkuminen on ollut ponnetonta, ei jaksa kulkea, laahustaa, juo paljon. Viileämmillä ilmoilla se kuitenkin kirmaa kuin nuorukainen. Rapsukallahan on todettu lievä sydämen sivuääni jo ekassa rokotuksessa, joten voi olla, että se on alkanut nyt iän myötä kuumilla ilmoilla ilmoitella olostaan edellä mainituin tavoin, joten tutkitaan onko kyse siitä vai voiko esimerkiksi allergeenit vaikeuttaa hengitystä helteellä vai mistä kiikastaa. Toivottavasti huomenna ollaan viisaampia ja matkalla kohti helpompia helteitä.

Ennen Juhannusta ja jälkeen ollaan Sisun kanssa käyty Hullu-Mapen kaverina treenaamassa tavoitteena Varkauden kisat.

Hyppy nro 7 mentiin toisin päin.

Yllä oleva sujui varsin jouhevasti, mitä nyt hyppy 12 oli Silakan mielestä sellainen, että sen ali oli kiva tulla. Ilman omaa liikettä pystyin lähettämään sen sinne kaukaa ja onnistuneesti, mutta miun liikkeen kanssa siitä tuli liian kiireistä eikä se millään ehtinyt hypätä. Jätettiin se kohta sitten muhimaan ja haettiin hyvä fiilis radan muista osista.

Alla olevassa sen sijaan oli turhan haastava aloitus. Eihän se pikkulisko mitään ohjausta malttanut kepeille katsella vaan ryysi menemään. Helpotettiin hieman lähestymiskulmaa avokulmemmaksi ja alkoi paremmin pelittämään. Muilta osin ihan superhienoa tekemistä, varsinkin, kun rata kuhisi potentiaalisia rimanalituspaikkoja ja yli mentiin!

Este nro 2 heitettiin huitsinnevadaan.

Jaa, Nuusku? Se voi mainiosti.

Ei kommentteja: