torstai 10. maaliskuuta 2016

Mahtava peräsin

Keskiviikon treeneissä hilppaistiin Sisun kanssa jotakuinkin alla olevaa. Ratatreeninä vaaleat neliöt (1-17) ja onnistuipahan hirmuisen makeasti. Lähetys putkeen (2), persjättö (3-4), linjaus (4), peruspyöritys tai sylkkäri (6), persjättö (9-10) ja sitten vaan luukutettiin. Sisu haki esteitä ja luki ohjausta täydellisessä suhteessa.


Toisella setillä tein ihan pienesti tekniikkaa. Mustat neliöt (1-5), jossa sylkkäri (4) oli ihan sairaan makea. On niin käsittämätöntä miten pikkukelpi pystyy kokoamaan itsensä täydestä vauhdista hypyn (3) käännökseen ja sujahtamaan siitä täydelliseen sylkkäriin (4).  Pieni sylkkäritreeni (3) myös harmailla neliölölöillä (1-3) ja oli priimaa. Eiköhän se ohjaus ala olla jo niin hallussa, että sitä uskaltaisi kisakentilläkin viljellä.

Lämppälenkillä ei tarvinut enää miettiä juokseeko pullataikinamaiseksi pyrstöstään turvonnut lentolisko vai ei. Kovasti olisi halunnut lisääntyä Zarcon kanssa eikä Brunokaan ollut epämieluisa. Ei se vuoda, mutta toisaalta se on semmoinen siisteysintoilija, että ehkä sitä vuotoa ei vain huomaa. Mutta kyllä sillä ne juoksut jo on eikä vasta tulossa. Sitä taas Lupsukasta ei voi arvioida milloin sillä on tärppipäivät, koska sehän on perinteisesti juoksujen aikaa kovin höveli. Sen mielestä sillä on tärpit koko ajan!

Ei kommentteja: